Jump to content
Guest foxxx

Problem

Recommended Posts

Guest foxxx

zdrasti na vsi4ki izviniavam se za latinicata kato za na 4alo . molia niakoi da pomogne, opitvam se da napravia ot karburator pylna injekcia. kompa i injekciata sa ot crx 1.5 12valve moia motor e sy6tia no karborator smenih kolektorite no problema doide s kompa i injekciata ima edno rele koto podava tok na amp-to i na benzinovata pompa ako niakoi ima na predstava ot kade da go nameria 6te sym blagodaren ako kaje. i ot shemite koito namerih i ne6tata koito imam mai mi lipsva map sensors ne znam kak izglejda i kade stoi i drugoto koeto e benzinovata pompa triabva li da ima goriven filtar kade sedi sled neia ili predi neia i kak se zahva6ta toi kym marku4a i toi li e s sup4en bolt ili ne. mersi na vsi4ki predvaritelno

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

здрасти на всички извинявам се за латиницата като за на чало . моля някой да помогне, опитвам се да направя от карбуратор пълна инжекция. компа и инжекцията са от црх 1.5 12валве моя мотор е същия но карборатор смених колекторите но проблема дойде с компа и инжекцията има едно реле кото подава ток на амп-то и на бензиновата помпа ако някои има на представа от къде да го намеря ще съм благодарен ако каже. и от схемите които намерих и нещата които имам май ми липсва map сенсорс не знам как изглежда и къде стои и другото което е бензиновата помпа трябва ли да има горивен филтър къде седи след нея или преди нея и как се захваща той към маркуча и той ли е с супчен болт или не. мерси на всички предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Останах с впечатлението,че ще ползваш старата си бензинова помпа от карбуратора.Щом слагаш инжекцион бензиновата помпа ти е потопена в резервоара.Т.е. трябва да смениш резервоара си с такъв от инжекцион,също и горивните магистрали до двигателя.Освен това налягането,на което работи инж.помпа е много по-голямо от помпата на карбуратора.Горивен филтър трябва да има и той се слага след помпата по очевидни причини.Намира се малко след резервоара отзад.Освен това филтрите за инжекционите не са като тези на карбовете заради по-голямото налягане.Успех с начинанието.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Останах с впечатлението,че ще ползваш старата си бензинова помпа от карбуратора.Щом слагаш инжекцион бензиновата помпа ти е потопена в резервоара.Т.е. трябва да смениш резервоара си с такъв от инжекцион,също и горивните магистрали до двигателя.Освен това налягането,на което работи инж.помпа е много по-голямо от помпата на карбуратора.Горивен филтър трябва да има и той се слага след помпата по очевидни причини.Намира се малко след резервоара отзад.Освен това филтрите за инжекционите не са като тези на карбовете заради по-голямото налягане.Успех с начинанието.

Двигателя е EW2 помпата е външна, филтъра се поставя при двигателя скоро време може би ще разглобявам такъв двигател и ако искаш ми пиши какво ще ти трябва да видим какво може да измислим!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest foxxx

помпата все о6те ниамам, не мога да намериа такава външна. За момента ми липсва помпата релето за неиа и МАР сензор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

МАП-а да ти е проблем :) като опреш до него ще ти подаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...