VuL4o 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2014 Здравейте колеги аз имам проблем с покривчето, не съм го свалял, вчера се сдобих с количката на доста тънка цена от 1200 лв и ясно е, че ще има бая козметични работи да се правят по нея, дано няма нищо по двигателя и купето сериозно, в събота съм на преглед при Омбре, но теча отпред в ляво на тавана ме тревожи, бях я оставил за 3-4 часа на паркинг, цялата седалка е мокра , някакви съвети? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #2 Отговорено 30 Януари, 2014 С шибидах ли е колата, ако ДА най вероятно и е запушено маркучето което отвежда водата ако е пропуснал уплатнителя, при мен беше така на времето с една мазда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VuL4o 0 #3 Отговорено 30 Януари, 2014 Модела е ЦРХ дел сол с твърд таван кабрио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #4 Отговорено 3 Февруари, 2014 Често срещан проблем ;)/>гумените уплътнения прегарят и се напукват . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове