Jump to content
Guest ivan_m

Откраднаха ми джантите!

Recommended Posts

Guest ivan_m

Колеги, вчера са ми разбили складчето в което си държах и гумите. Задигнали са летите ми джанти с почти нови летни гуми Continental ContiEcoContact 3 195/60/15. Добрата новина е, че са зарязали двете в двора /сигурно някой ги е притеснил/ и сега ще си търся само две джанти! Ако някой от колегите забележи да се продават в Пловдивско такива джанти и гуми нека се обади. А ако някой продава от тоя модел, да знае че имам интерес. Мога да купя и само една, защото имам една от резервната гума, но това е друга тема, която ще пусна в купува/продава.След като си изплаках мъката, мога само да Ви пожелая да не Ви се случва подобно нещо:)А това е модела:http://snimka.bg/photo.php?photo_id=951630

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Моите съболезнования, братле :oops: ,
успех в търсенето и дано си намериш баш твоите
:) :) :) :) :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Наистина неприятно :lol: Дано успееш да си намериш джантите, добре че не са успяли да вдигнат и 4-те все пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

един колега търсеше 1 джанта за прелюдевентуално можеш да вземеш неговите, ако се е отказал да търсино са различна шаркамного кофти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Е батка много сьжалявам дано намериш виновниците и да си платят за това злодеяние :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

на времето много одавна имах голф 1 :) бяха го оставили на земята деаа + един изкривен калник като са вадили последната гума, тогава беше страшно ейй и предното стъкло са ми крали :) .... та познато ми е :) много аграрно изпълнение са ти погодили.... п.п. тази хондарела не пътува ли към Марково често ??? на коматевско май съм те засичл

Редактирано от cK1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_m

От две години и половина живея в Първенец, но често минавам през Марково, че пътя през Коматево е ужасен:)А гумите и джантите не ги свалиха от колата, а от складчето в което си държим сега летните гуми.Надявам се някой от колегите, които имат такава джанта и като резервна да се навие да ми я продаде!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...