Jump to content
Guest golf_killer

клапани д15б2

Recommended Posts

Guest golf_killer

Здравейте!На скоро ми регулираха клапаните /д15б2/ и мисля че всмукателните и изпускателните ги направиха с еднакви хлабини - 0.15,а в аутодата-та виждам че трябва да има разлика в хлабините - на изпускателните трябва да са с по-голяма хлабина.Някой може ли да даде малко инфо дали това може да създаде някакъв проблем и съответно да ги регулирам ли наново.Благодаря предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

ако са ти по стегнати може да ти е малко по шумен двигателя трябва да ги направиш как си е написано в дататаможе да направи и нещо на вала

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

пи4 оправи си клапаните недеи да си кара6 така колицата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Мислиш че са ги направили така или си сигурен?Ако наистина са с еднакви хлабини,значи майстора ти не е в час.Коригирай грешката,че хлабавите клапани не са чак толко страшни,но натегнатите... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Даааа.......недей да караш такааааааа....... :lol: , че ще стане "ПРОБЕМ".По-добре е да са ти по-хлабави от колкото без хлабини , защото може да прогориш някой клапан , който не затваря и тогава предполагаш какво става нали ?А пък най-добре да видиш в autodata или service manual и да си ги направиш на минималните допустими стойности , но това е все пак деликатна работа и не трябва да се поверява на всеки "МАЙСТОР" :D Успех :DP.S :На мойто "телевизорче" Омбре ми направи реглажа и сега си е добре.Пак щрака лекичко но като знам колко ми е износен валааааа...............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest golf_killer

Колеги благодаря ви за инфото,след малко отивам да я правя :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...