Guest TeT #1 Публикувано 29 Януари, 2007 Здравеите на всички.чудесен форум а гледам че е доста полезен.решил съм да карам акорд и скоро трябва да взема решение и искам да питам да ми кажете мнение за един акорд които много ми хареса-един черен,едни джанти едни сиви салони...колата е 98г 2.0тди.вапроса е че не съм в час с дизелите а и с хондите.все си мислех че това е анг дизел 105к.с обаче играча дето ми го продава твърди че е 116к.с??какво мислите за този дизел.приятел ми казва че се прави е англ и е ровърския и да бягам далече , обаче е толкова готина...Ще съм благодарен за съвет.а цената е около 8хилки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaila #2 Отговорено 29 Януари, 2007 2.0 тди е 105 коня.роувър слагат хондови мотори,не сам чувала за хонда с роувърски мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tiholov #3 Отговорено 29 Януари, 2007 Дизела е на Rover, но има и Roveri с двигател на Honda. Успех в избора и дано да си вземеш хубав Accord. Аз карам бензинов и съм много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #4 Отговорено 29 Януари, 2007 2.0 тди е 105 коня.роувър слагат хондови мотори,не сам чувала за хонда с роувърски мотор. Напротив... не го подвеждайте 4овека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaila #5 Отговорено 29 Януари, 2007 116 2.0 тди е 105 коня.роувър слагат хондови мотори,не сам чувала за хонда с роувърски мотор. Напротив... не го подвеждайте 4овекаписах че не сам чувала,2.0тди 116 коня с роувър мотор.не сам писала сас сигурност че няма.още по малко сам искала да подвеждам някои. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #6 Отговорено 30 Януари, 2007 Моето мнение е,че колегата по-добре да си вземе бензинов Акордеон отколкото дизелов на ровер.Или ще е дизела на Хонда,който е най-добрия но струва повече пари или бензин за по-малко.Карам Акорд и за 2 литров двигател е достатъчно икономичен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #7 Отговорено 30 Януари, 2007 колега,свържи се с Хронос тук в този форум.той имаше точно такъв акорд с този мотор и може най-точно да сподели впечатления за колата.Двигателят за който говориш е на Ровър.само и единствено този мотор от Ровър намира почва в Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc #8 Отговорено 30 Януари, 2007 Питай какво те интересува за колата,в момента бащата кара точно такава нафтова печка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #9 Отговорено 30 Януари, 2007 Купувай спокойно,двигатела е на Ровер но е много добър.Имаш динамика,имаш и икономия.Има дребни проблеми,но вече са наясно монтьорите които се занимават с Хонда с тях и са лесно отстраними.Щом ти харесва купувай смело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TeT #10 Отговорено 30 Януари, 2007 благодаря на всички,въпросите са ми стандартните-разход на колата,цена части,това тди сила ли е по магистралата,има ли ги частите.истината е че доста почетох по форума но не намирам параметрите на такъв автомобил.досега съм карал бензинови и съм фен на бензиновите,определено 2.0бенз акорда е моята кола но тази както ви казах тази е голяма черна красавица.каде си водите колите като решите да я купувате?каде да я водя тази?извинявам се че може би някои въпроси имат одговори в форума,а не съм ги открил.винаги съм харесвал хонда но все намирах някакво дуго решение.сега си продадох астрата гси и ми е малко странно как ша седна на дизел 105 коня обаче тази е веднъж.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #11 Отговорено 30 Януари, 2007 Седнеш ли веднъж в ХОНДА,забравяш за всичко друго.Поне така беше с мен. вече не мисля за други марки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове