Guest Alex-civic #1 Публикувано 29 Януари, 2007 Здравейте, не мога да разбера моят Сивик DX, EX или LX е. Как мога да разбера. Трябва ми за да браузна едни части. По VIN-a май не мога да разбера Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #2 Отговорено 29 Януари, 2007 В американски сайт ли търсиш колега? Ако е така,няма и да намериш - в САЩ английски хонди не съществуват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Alex-civic #3 Отговорено 29 Януари, 2007 В американски сайт ли търсиш колега? Ако е така,няма и да намериш - в САЩ английски хонди не съществуват Да, точно така, кофти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #4 Отговорено 29 Януари, 2007 и аз мисля че не е нито едно от изброените (Ex, Dx, Lx)и мойта е със същия двигател и отзад пише LSимам една брошурка за английски сивик 96-00, според нея модификациите са 1.4i, 1.5i, 1.5i LS, 1.6i LS, 2.0i TD, 1.6i ES, 1.8 VTi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #5 Отговорено 29 Януари, 2007 Не знам дали ще ти помогне това, но при 5-та генерация LSi = Dx, ESi = Ex. Ако не се лъжа Dx, Ex,.. са американските означения, а LSi, ESi, ... са европейските (или май обратното беше ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #6 Отговорено 29 Януари, 2007 Да , точно така е . При различните модели е различно , но като цяло концепцията е ,че колкото по-напред е първата буква /в азбуката/ -> толкова по-добро е нивото на оборудване /често и по-мощен двг/.CX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #7 Отговорено 30 Януари, 2007 и все пак зависи какви части искаш да си поръчаш.има някой неща които са еднакви като с тези на сивик 5-та генерация.поне от хора със сивици съм чувал че английските модели са си взели много части назаем директно от 5-тата генерация.а в САЩ има части за нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest miHo #8 Отговорено 30 Януари, 2007 (Редактирано) и все пак зависи какви части искаш да си поръчаш.има някой неща които са еднакви като с тези на сивик 5-та генерация.поне от хора със сивици съм чувал че английските модели са си взели много части назаем директно от 5-тата генерация.а в САЩ има части за неяеми всичко почти под капака е взимано от мотори на 5-та генерация....а окачването е същото...с разлика в твърдоста на пружините мисля.....примерно делкото ми и всмукателните колектори на 1.4 мотора бяха от д16з6 Редактирано 30 Януари, 2007 от miHo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове