Jump to content
Guest Alex-civic

Ex, Dx, Lx

Recommended Posts

Guest Alex-civic

Здравейте, не мога да разбера моят Сивик DX, EX или LX е. Как мога да разбера. Трябва ми за да браузна едни части. По VIN-a май не мога да разбера :tooth: Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

В американски сайт ли търсиш колега? Ако е така,няма и да намериш - в САЩ английски хонди не съществуват ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alex-civic

В американски сайт ли търсиш колега? Ако е така,няма и да намериш - в САЩ английски хонди не съществуват ;)

Да, точно така, кофти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

и аз мисля че не е нито едно от изброените (Ex, Dx, Lx)и мойта е със същия двигател и отзад пише LSимам една брошурка за английски сивик 96-00, според нея модификациите са 1.4i, 1.5i, 1.5i LS, 1.6i LS, 2.0i TD, 1.6i ES, 1.8 VTi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Не знам дали ще ти помогне това, но при 5-та генерация LSi = Dx, ESi = Ex. Ако не се лъжа Dx, Ex,.. са американските означения, а LSi, ESi, ... са европейските (или май обратното беше ;) ).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Да , точно така е . При различните модели е различно , но като цяло концепцията е ,че колкото по-напред е първата буква /в азбуката/ -> толкова по-добро е нивото на оборудване /често и по-мощен двг/.CX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

и все пак зависи какви части искаш да си поръчаш.има някой неща които са еднакви като с тези на сивик 5-та генерация.поне от хора със сивици съм чувал че английските модели са си взели много части назаем директно от 5-тата генерация.а в САЩ има части за нея;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

и все пак зависи какви части искаш да си поръчаш.има някой неща които са еднакви като с тези на сивик 5-та генерация.поне от хора със сивици съм чувал че английските модели са си взели много части назаем директно от 5-тата генерация.а в САЩ има части за нея:)

еми всичко почти под капака е взимано от мотори на 5-та генерация....а окачването е същото...с разлика в твърдоста на пружините мисля.....примерно делкото ми и всмукателните колектори на 1.4 мотора бяха от д16з6 Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...