zixin 94 #1 Публикувано 14 Януари, 2014 Колеги някои може ли да ми даде схема на ел. инсталацията на сивик 5-та генерация хеч.Ако може и някакви идеи как да свържа ел. огледалата на кола си. Годината и е 1992 и разбрах че има разлики в инсталацията между моята и тази кола от която са свалени огледалата, другата кола е 95-та facelift.П.п. Но всепак ако някой има схема нека ми я прати защото не мисли само ел. огледала да слагам и за напред ще ми трябва пак.Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Камбуров 2 #2 Отговорено 15 Януари, 2014 аз като махнах капачката на таблото там където се слага копчето за огледалата имах букса с кабели,предполагам че и твоята би трябвало да има въпросната букса махни си капачето и виж дали я имаш и ако я има проследи инсталацията до къде стига,може да имаш пусната инсталация с букси за огледалатап.с. не ми е оставало време да ги проследявам и аз имах същата идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zixin 94 #3 Отговорено 15 Януари, 2014 Ами ще проверя дали имам такава букса. А коя година ти е колата защото май по-старите модели нямат такива неща?Мерси колега не се бях сещал да погледна какво има зад тапачето колкото и странно да звучи. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zixin 94 #4 Отговорено 16 Януари, 2014 Нямам такава букса. ;( Някой знае ли ако отворя таблото дали мога да си добавя кабелчета на място където е свободно и да си сложа предпазителче?И само от таблото мога ли да черпя ток или трябва да си пусна ток от някъде то това гнездо където ще са ел. огледалата? Моля помогнете. :( :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
инж. Матев 7 #5 Отговорено 16 Януари, 2014 Това трябва да ти свърши работа:http://www.civic-eg.com/causeforalarm/power_mirrors/index.php ;)/> (Just Google it...) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zixin 94 #6 Отговорено 16 Януари, 2014 Мерси много колега, това точно исках да разбера дали може да стане и как по-точно да стане. Сега определено ми е много по-ясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове