ivandobrev 0 #1 Публикувано 10 Януари, 2014 колеги скоро взех хондата сивик 1.4 98г. и като я взех не светят нито габаритите нито халогените нито светлините на номера? някъква идея дали проблема е в бушон или някаде по инсталацията?? благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumenbo 8 #2 Отговорено 11 Януари, 2014 Започни първо от бушоните, ако не е от тях провери крушките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #3 Отговорено 11 Януари, 2014 И при мен го имаше същият проблем ,и се оказа някаква букса зад левия фар беше се откачила от хубавите пътища:rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivandobrev 0 #4 Отговорено 12 Януари, 2014 за габаритите и светлините на стопа се оказа че са ми изгорели всички крушки (малшанс) а халогените проблема беше в буксите (окислени) и след почистване и напръскване с контактен спрей всичко сега е ок. Благодаря за вниманието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivandobrev 0 #5 Отговорено 12 Януари, 2014 за габаритите и светлините на стопа се оказа че са ми изгорели всички крушки (малшанс) а халогените проблема беше в буксите (окислени) и след почистване и напръскване с контактен спрей всичко сега е ок. Благодаря за вниманието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове