Jump to content
Guest Dead man

Видяхте ли червеното пежо 106 на срещата?

Recommended Posts

Guest Dead man

Поздрави на всички каращи HONDA!!!!:D Как ви се стори и дали някои е забелязал едно червено пежо 106,дето се пробва с няколко Hondi?Ако да-какви са и впечатленията от него!!в :D:D:D:D

Редактирано от Dead man

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

сигурно ще да е некво извънземно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dead man

Чак пак.........!Ама е доста бързо........поне аз така си мисля..........все пак го имам от 3 дни.......и има още работа по него.....за да е ок!!!:D:D

Редактирано от Dead man

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

видяхме го дори се пуснахме един два пъти :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dead man

И?Как беше???Става ли от него кола????

Редактирано от Dead man

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dead man
:D:D:D Чакам и други свидетели и участници.....ако може.......и техни коментари на станалото с пежото........... :D:D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Пусна се с мен :D и приятно ме изненада - понавървява точно като мойта 1.4 90 кончета хондичка :D.Айде прави го , че и мойта каляска я чакат малко ъпгрейди да видим после кой кого :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

тия пежляци не бяха ли едни огромни коли тежащи по 250кг и забелязващи се едва от 10 метра :D нищо лично лаф да става :D

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Поздрави на всички каращи HONDA!!!!;) Как ви се стори и дали някои е забелязал едно червено пежо 106,дето се пробва с няколко Hondi?Ако да-какви са и впечатленията от него!!в ;);):D;)

:D:D:D:D:D Много бързо прелетя до мен .. та неможах да го видя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dead man

Чакам още мнения,ако може!!Никой ли не го видя това малко червено пежо,което 'дръпна' няколко сивика????? :):D:P:P Чакам мнение и от другите които се пуснаха с мен............ако не ги е срам..... :P;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Чакам още мнения,ако може!!Никой ли не го видя това малко червено пежо,което 'дръпна' няколко сивика????? :):D:P:P Чакам мнение и от другите които се пуснаха с мен............ако не ги е срам..... :P;):P

Колега кажи кво е Пежото пък аз без да знам с кой си се дърпал ще ти кажа реално ще ги дръпнеш ли сивиците ;) На калояново имаше едно Пежо 106 , не ви разбирам разработките ;) вървът си мнооого добре и мнооого тихо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm

sry ама трябва да кажа френски коишер не призбаван нищо френско

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

sry ама трябва да кажа френски коишер не призбаван нищо френско

:) що си такъв сега - хубаво вино и сирене правят :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

И?Как беше???Става ли от него кола????

Карай го на металекса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest charlie

Eee айде сега и вие. Пежото 106 което миналата година мачкало всичко живо на Дракона, тази година ще се пуска на рали и писта. Сега се чака хомологацията и само ролбари му се слагат ,а има само по- арсесивни настройки на двигателя. Нищо чудно в групата си да смаже класови коли с тази къса база особедно за писта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

за пежото ня Г.Денев ли става дума? и е бил на срещата? и съм го изпуснал? ай стига бе, ще си изям ушитеРалиииииии :) това ако е вярно, евлата му на Денев, но на пролет пак ще го чакаме да ни поцепва на калояново, то си е ебаси оргазма да го гледаш как кара и как му седи колата :) хммм..... ама неговото е бяло бе?!?!?!?!?! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest charlie

Не бе дадох го като пример, че в 106 -цата има хляб и то много.Иняче неговото(Г.Денев ) вчера го разглеждах в новия сервиз на Ивчо и ако намачка расовите ще умра от кеф. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ако не ги намачка поне ще ги узори, макар че на теория му е доста къса и нестабилна колата, но пък това се преодолява с майсторлък и може да му помага много. Абе дано пожъне много успехи.

та по темата..... туй червеното какво е наказало?

ей диванета :) следващия път ще остана на цялата среща и няма да нося 4 гуми с джанти в купето :)

а и колата претърпява още мъничко промени, така че гответе се :) стартове НЕ отказвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Следя темата и не разбрах до сега с кой се е дръпнал и какво е станало, я верно раздуйте....?!?!?Аз не можах да дойда на тази среща :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Еми наказа Rust и didone :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dead man

Пояснявам: :D;):unsure: Пежото ми е 106,XS,1.6 мотор,заводско е 90 коня!Но на колата ми казаха че няма ограничител на оборотите (аз сменям точно на червената зона и сам го развартал само един път до почти 7000 ама повече не поснях,а можеше!!!!,че да не излезе някое бутало да види кои кара!!!!С колата си вървеше и оригинален френски ремус (крайно гърне с грозна двуцевка отзад!!!)Когато се пробвах с хондите на срещата,колата беше за смяна на консумативите и не беше ОК на 100 %!!!!А и тогава карах с 92 бензин,че ми я продадоха с пълен резервоар!!!Тази седмица смених маслото,филтрите,махнах запушения си катализатор+нови гърнета и вече красив накрайник!!!Другия път ще се пусна пак няколко пъти да видя имали промяна в движението на колата и колко върви спрямо хондите!!!!ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КАРАЩИ ХОНДА И ДО НОВИ СРЕЩИ!!!ПОЗДРАВИ НАЙ-ВЕЧЕ НА VamPo!!!!!! :D;);):D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

това с този мотор не е ли 100 и малко коне?1,4 xsi беше 90.....или се лъжа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dead man

И аз не знам колко коня е точно,но по документи е 90!!!Инвалидно е!!!Предишния собственик е направил някаква далавера с КАТ и с конете на пежото май......много дърпа за "само" 90 коня........ама и аз и никой не знае............колкото е толкова.........ако може да стават и повече.......... :blink::huh::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Еми наказа Rust и didone :-)
Не съвсем ... мен лично с половин кола и когато бяхме 2мата с redpower-a и той караше да види как ми върви колицата. На връщане сам бяхме на равно. Но наистина щом е бил и с 92 бензин , признавам че върви повече :blink:. Пък и мойта и без пипане по електрониката ограничителя е на 7000rpm :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dead man

Добра гонка беше.........може пак някога.......Rust........ :blink::huh::(;);):P;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Добра гонка беше.........може пак някога.......Rust........ :blink::huh:;);):P;):P;)

Колега не се засягай , колата ти наистина сигурно върви , нормално е да биеш сток 90 коньови хонди тежащи повече от тебе и както май се оказа и с по-малко коне ;) и по-малка кубатура , но на следващата среща ако присъства някой от Франкещайн Крю :( ще останеш рзочарован ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

1.4 XSI е 95 коня, 1.6 XSi е 105и тежи колкото един CRX, така че не се е:Dвайте с него!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Бре бре много бърз пежак се подвизава тука аз по принцип не съм много почитател на френските коли да ме извиняват почитателите на тези коли но щом е понаказал две хонди значи си понавървява :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

И аз не знам колко коня е точно,но по документи е 90!!!Инвалидно е!!!Предишния собственик е направил някаква далавера с КАТ и с конете на пежото май......много дърпа за "само" 90 коня........ама и аз и никой не знае............колкото е толкова.........ако може да стават и повече.......... ;););)

В Autodata-та не пише ли колко магарета е ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icko

1.4 XSI е 95 коня, 1.6 XSi е 105и тежи колкото един CRX, така че не се е;)вайте с него!
1.6 XS е и е 90кс. 1.4 ХS е 75 ;) И 1.6 XSi също е 90 1.6 рали е над 100 а тва само малко е минало покрай ралито...+ тва работата с тея буквички мисля че беше само ниво на оборудване... Редактирано от icko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Има 106-ца и с такива параметри-след 96год.след фейслифта.До 96г най силния вариянт е 104к.с.

Но нека не забравяме че Peugeot имат отделно подразделение-Peugeot Sport ,следователно и много специални части и то заводски разработки,с немного високи цени.Така че добре подготвен спрямо трасето и дисциплината за която би се ползвал си е един конкурентен автомобил.

Peugeot / 106 / 1.6 S16 (118 Hp)

Объем двигателя-- 1587 см3

Мощность-- 118 к.с.

При оборотах-- 6600 об./мин

Крутящий момент-- 145/5200 н*м

Газораспределительный механизм-- DOHC

Диаметр цилиндра-- 78.5 mm

Ход поршня-- 82 mm

Cтепень сжатия-- 10.2 / 1

Количество клапанов на цилиндр-- 4

Передаточное отношение главной пары-- 3.94

Время разгона (0-100 км/ч)-- 8.7 сек.

Снаряженная масса автомобиля-- 950 кг

Передние тормоза-- Дисковые вентилируемые

Задние тормоза-- Дисковые

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Asenski

Пояснявам: ;););) Пежото ми е 106,XS,1.6 мотор,заводско е 90 коня!Но на колата ми казаха че няма ограничител на оборотите (аз сменям точно на червената зона и сам го развартал само един път до почти 7000 ама повече не поснях,а можеше!!!!,че да не излезе някое бутало да види кои кара!!!!С колата си вървеше и оригинален френски ремус (крайно гърне с грозна двуцевка отзад!!!)Когато се пробвах с хондите на срещата,колата беше за смяна на консумативите и не беше ОК на 100 %!!!!А и тогава карах с 92 бензин,че ми я продадоха с пълен резервоар!!!Тази седмица смених маслото,филтрите,махнах запушения си катализатор+нови гърнета и вече красив накрайник!!!Другия път ще се пусна пак няколко пъти да видя имали промяна в движението на колата и колко върви спрямо хондите!!!!ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КАРАЩИ ХОНДА И ДО НОВИ СРЕЩИ!!!ПОЗДРАВИ НАЙ-ВЕЧЕ НА VamPo!!!!!! ;););););)

Нямаш проблем да ти вдигна самочувствието още малко.На следващата среща ако присъстваш обещавам да се пусна с теб.П.С.Аз съм със напълно Stock 1.4 90hp. ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GIGGS

Другия път ще се пусна пак няколко пъти да видя имали промяна в движението на колата и колко върви спрямо хондите!!!!ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КАРАЩИ ХОНДА И ДО НОВИ СРЕЩИ!!!ПОЗДРАВИ НАЙ-ВЕЧЕ НА VamPo!!!!!! ;););););)

Какъв е закономерният извод от цитираното и коментарите в темата дотук? Единица мярка за "колата ми е ебаси резачката" = ХОНДА! ;) Редактирано от GIGGS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Другия път ще се пусна пак няколко пъти да видя имали промяна в движението на колата и колко върви спрямо хондите!!!!ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КАРАЩИ ХОНДА И ДО НОВИ СРЕЩИ!!!ПОЗДРАВИ НАЙ-ВЕЧЕ НА VamPo!!!!!! ;););););)

И ти да си жив и здрав ;) Другия път ще се пусна с теб ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Другия път ще се пусна пак няколко пъти да видя имали промяна в движението на колата и колко върви спрямо хондите!!!!ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КАРАЩИ ХОНДА И ДО НОВИ СРЕЩИ!!!ПОЗДРАВИ НАЙ-ВЕЧЕ НА VamPo!!!!!! :D:D:D:D;)

И ти да си жив и здрав ;) Другия път ще се пусна с теб :dry:
Без да искам се сетих че още не си черпил за колата :D .. не че ти намеквам нещо :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Има 106-ца и с такива параметри-след 96год.след фейслифта.До 96г най силния вариянт е 104к.с.

Но нека не забравяме че Peugeot имат отделно подразделение-Peugeot Sport ,следователно и много специални части и то заводски разработки,с немного високи цени.Така че добре подготвен спрямо трасето и дисциплината за която би се ползвал си е един конкурентен автомобил.

Peugeot / 106 / 1.6 S16 (118 Hp)

Объем двигателя-- 1587 см3

Мощность-- 118 к.с.

При оборотах-- 6600 об./мин

Крутящий момент-- 145/5200 н*м

Газораспределительный механизм-- DOHC

Диаметр цилиндра-- 78.5 mm

Ход поршня-- 82 mm

Cтепень сжатия-- 10.2 / 1

Количество клапанов на цилиндр-- 4

Передаточное отношение главной пары-- 3.94

Время разгона (0-100 км/ч)-- 8.7 сек.

Снаряженная масса автомобиля-- 950 кг

Передние тормоза-- Дисковые вентилируемые

Задние тормоза-- Дисковые

Че т'ва направо си звучи като хондов двигател бе :D ... евала пежаците добри характеристики са избацали. За жалост вчера ми разправяха неволи с 206 .... май няма по-некачествена кола :D Пък и за 407 съм чувал разни. Иначе на дизайн от европейските са ми номер 1.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Оборотите са и малко ниски.Ако и вдигнат оборотите сигурно ще е Чудо но не е лесно май да ги развъртат както Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Ако се пусне с ОМБРЕ трябва да гледа филма (Taxi in New York) поне три пъти да може да се вдъхнови ,че след това да джитка с пежото си :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...