Jump to content
Guest Blue_Best

Дали може това да се оправи?

Recommended Posts

Guest Blue_Best

Колеги ето това е проблема.4 ген. сивик.На снимката виждате дясната страна на предната греда,мястото където се захваща с някакви болтове доколкото виждам.Така е изгнило,че се откъсна.дали може да се оправи това нещо според вас.Ходих при един майстор,но тои ми каза че не му се занимава с това.Помагайте :D:D:D:D:D:D:Dhttp://img.data.bg/i.php?show=210352&ctrl_id=zj6mqs#img

Редактирано от Blue_Best

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Лоша работа. Да накаташ майстор да направи нещо си е постижение. Не че не му се занимава на човека, а не му се занимава за толкова пари. Зависи от подхода. Защо трябва обаче да давш пари на тея търтеи за да си свършат работата. Аз така като гледам ще се наложи да се изреже изгнилата част, след което да се сложи патче и да се капне с телоподаващо. Едвали ще отнеме много време, но си е врътня. Почти няма непоптавими неща. Това което ти трябва е стабилен тенекеджия.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

не разбирам много от тенекеджийски работи но съм виждал как пълни гробници ги реставрират доста сполучливота според мен трябва да може да се оправи стига както казва Antony майстора да е майсторуспех :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Никакъв проблем :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Колеги ето това е проблема.4 ген. сивик.На снимката виждате дясната страна на предната греда,мястото където се захваща с някакви болтове доколкото виждам.Така е изгнило,че се откъсна.дали може да се оправи това нещо според вас.Ходих при един майстор,но тои ми каза че не му се занимава с това.Помагайте :D:D:D:D:D:D;)http://img.data.bg/i.php?show=210352&ctrl_id=zj6mqs#img

Най-добре е да си намериш майстор на който му се занимава :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikitooo

Тенекиджията е за е.....не, че не му се занимава. Намери си свястен такъв. Пипкава работа е но не е непоправимо. Успех !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...