K1r1L 860 #1 Публикувано 1 Януари, 2014 ЗНам ,че най силните са по 21 w , но има ли по силни ? иска ми се като карам на заденa ,фарове за мъгла всичко да свети по силно . очаквам предложения . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 1 Януари, 2014 мини на ЛЕД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 1 Януари, 2014 Примено ? кои ще светят по силно от 21w ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 1 Януари, 2014 https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uG_EUo-uDaf8ygOGp4DABQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=642 не та виждам онлайн не знам на црв как е ама ако има пластмасова прозрачна пластинка трябва да я махнеш и слагаш някакъв подобен модел от линка който ти дадох , осветлението на задния ми номер е с едни такива малки плочки, плафона в багажника и той е така и като отворя багажното правя втора нова година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #5 Отговорено 3 Януари, 2014 http://vikiwat.com/h...51-12v-35w.html - не съм сигурен само какъв точно е цокъла на крушката за ЦРВ Специална лампа с работно напрежение 12V, мощност 35W и цокъл BA15D Тип: Специална лампа с рефлектор халогенна с хоризонтална спирала Работно напрежение (V): 12V Консумирана мощност (W): 35W Вид цокъл: BA15D Диаметър на балона: Ф40mm Дължина: 62mm Производител: Германия Вероятно разсейвателната пластмаса ще издържи на топлината от крушката, но при по-мощна - със сигурност ще я разтопи. Другият вариант е на колегата ТЕНКО - светодиодни над 5 W или 10W с преправяне/готов цокъл . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #6 Отговорено 6 Януари, 2014 Защо просто не добавиш два LED фара под бронята насочени назад, когато включиш задна да правят ден зад теб И аз съм много недоволен от светлината за заден ход на CRV-то, мисля да добавя два фара под бронята които да не се виждат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове