Jump to content
Guest west bam

гарнитура на главата

Recommended Posts

Guest west bam

Колеги здравейте искам да разбера на колко килограма трябва да се стегне гарнитурата на главата за хонда сивик Д14А1 моля дайте някакво инфо :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ако не бъркам на 6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

а нещо като табличка може ли да ми дадете или нещо такова благодаря ви предварително за отговорите :rolleyes:Колега benji crx 6 килограма или нютона има ли разлика някаква между килограми и нютони извинявам се за невежеството ми но по тая част сьм достазле а на приятеля ми на който хонда ще се сменя главата изобщо не е в час така че пишете ми по подробно и още един пьт ви благодаря предварително за отговорите :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

а нещо като табличка може ли да ми дадете или нещо такова благодаря ви предварително за отговорите :rolleyes:Колега benji crx 6 килограма или нютона има ли разлика някаква между килограми и нютони извинявам се за невежеството ми но по тая част сьм достазле а на приятеля ми на който хонда ще се сменя главата изобщо не е в час така че пишете ми по подробно и още един пьт ви благодаря предварително за отговорите :rolleyes:

1 kg = 10.2N

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Мерси а за Д14А1 на колко трябва да се стяга килограми (нютони)? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

килограми. но все пак чакай и някой по-компитентен отговор защото може да има разлика между двигателите но не вярвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

1.....30 nm=3 kg/m2.....68 nm=7kg/m

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Значи колеги да се стяга кьм 7 килограма така ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...