Guest jamie #1 Публикувано 2 Август, 2004 Мамка му и прасе - верижна катастрофа тази вечер в 19 часа до ТВ-кулата в София - 5 коли - в средата - АЗ !Сега преждевременно ще сменя радиатор, преден капак и ляв фар (добре че го целнах него - беше лепен). Слава Богу - всички участници бяхме невредими. Прибрах се на ход..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 2 Август, 2004 съболезнования,френд така и не можах да я видя тойотката по-гот я направи сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #3 Отговорено 2 Август, 2004 съболезнования,френд така и не можах да я видя тойотката по-гот я направи сега За късмет имам и капак, и радиатор на старо от една друга - донор.Но мисля да опитам с нов радиатор - от друга кола. Поне фар и радиатор ще са ми нови - всяко зло за добро :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #4 Отговорено 2 Август, 2004 Добре че няма пострадали, пък на ламарината и таковай майката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #5 Отговорено 2 Август, 2004 Добре че няма пострадали, пък на ламарината и таковай майката Така е.Но дори и на ламарината няма да и таковам майката - не и този път (засега) ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #6 Отговорено 2 Август, 2004 Моите съболезнования Сигурен съм, че ще се справиш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #7 Отговорено 3 Август, 2004 верижна катастрофа тази вечер в 19 часа до ТВ-кулата в София - 5 коли - в средата - АЗ ! Кофти работа ама така се е случило. Ма нали не е много ша си я оправиш пък и ти си разбираш.По важното, е че няма травми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #8 Отговорено 3 Август, 2004 Маината и на колата важно е че си жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #9 Отговорено 3 Август, 2004 Важното е , че сега ни го пишеш това! А тенекетата , вече се изразиха достатъчно ясно кво да им...... тъковата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове