Essential 9 #1 Публикувано 24 Декември, 2013 Здравейте колеги,Изправен съм пред следния проблем. От доста време стои един блок в гаража, който чака да му дойде времето. Миналата седмица отворих кашона и когато го разопаковах забелязах, че са ми дали блока без петата на коляновия вал. От няколко места ми казват, че петата е оравена по блока и от друг блок няма да ми свърши работа. Въпросът е мога ли да ползват от друг D16Z6 двигател или въобще от друг Д двигател.Благодаря за вниманието.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #2 Отговорено 24 Декември, 2013 Разбира се че може, но е възможно да ти дойдат други хлабини при лагерите, за това е хубаво да направиш един Plasti gauge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #3 Отговорено 24 Декември, 2013 Някъде от България мога ли да си го закупя или ще трябва да чакам доставка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #4 Отговорено 24 Декември, 2013 Трудно за доставка от Б-я, но можеш да си пуснеш поръчка ще дойде за 10тина дена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 24 Декември, 2013 Като успееш да си поръчаш пета отделно от блока,ми се обади Спрете да пишете глупости,петата е неразделна част от блока и не може да се подменя с друга.Весела коледа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #6 Отговорено 25 Декември, 2013 (Редактирано) Значи блока ще е за боклука. Ще се пробва с пета от друг Д16 двигател, ако стане стане ако не здраве да е. Plastic Gauge някой срещал ли е в България? Редактирано 25 Декември, 2013 от Essential Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове