kazadores 59 #1 Публикувано 21 Декември, 2013 Здравейте колеги,продавам комплект за обслужване на двигател Б16А2,който включва: Гарнитура на капака на клапаните,О-пръстени на свещите,голяма и малка гарнитури за VTEC-клапан,O- пръстен на делкото,гумички и шайби за капака на клапаните (през които минават болтовете на капака),ангренажен ремък,ангренажна ролка и пружинка за опъване на ролката.Всички части са 1000% ОЕМ и са поръчвани от америка с общата поръчка на части от форума.Всичко е чисто ново в пликчета с парт номера и етикети от Хонда и е неразопаковано.Бях ги поръчал за мен,но нещата се промениха и не купих колата,която очаквах и затова в момента са ми излишни.Цената е 400 лв за всичко.Купил съм ги за толкова и не си слагам надценка.Цената е без коментар и хората,които искат да си обслужат мотора с ОЕМ части знаят за какво става въпрос.Нещата се намират в София и могат да бъдат видяни лично или изпратени с куриер до всяка точка за сметка на купувача.За Пазарджик и Пловдив мога да ги докарам и лично.За контакти 0886615503 или тук на ЛСУтре ще кача и снимки,но от тях няма да се види кой знае какво,освен пликчетата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #2 Отговорено 4 Януари, 2014 Моля темата да се затвори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове