NikShtain_CRX 1 #1 Публикувано 21 Декември, 2013 Здравейте колеги.Имам следния въпрос.Искам да сменя "немския" си автомобил с хондичка.Винаги ми е боло мерак CRX и Civic.И поради безбожно високите цени на CRX се загледах сега в Civic Coupe 5.Много ми хваща окото 1,5 101кс.Но никъде не можах да намеря разходът му в градски условия.И дали е подходящ.Ще го взема като 1,5 после може да се направи някакъв проект и да се смени мотора.Може ли някой да ми каже: Как е подръжката,разхода,вървеж това онова.Да ме просветли малко.Имам познат с Civic 1,4 там "90кс май" и ми прави впечатление (има и газ) че много върви.Но е 4-ка май.А винаги ме е влекла 5-та серия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marchev 23 #2 Отговорено 21 Декември, 2013 Щом имаш приятел с 4-та може да говориш с него. При 5-та разликата горе-долу е само в дизайна ;-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikShtain_CRX 1 #3 Отговорено 21 Декември, 2013 Е той с глупости се занимава.Само си поръчва части.Някакъв филтер беше купил и излезе 300+ лв.И всичко му е внос, и реално нямам представа колко би струвало на нашите пазари.Аз за това питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #4 Отговорено 28 Декември, 2013 Здравей, както каза колегата по-горе, разликата м/у четворката и петицата е само дизайна и интериора. Двигателите (1.3 =>75 коня и 1.5=> 90 коня) са еднакви и за двете купета (4-ка и 5-ца). Карал съм две 5-ци 1.5 и впечатленията ми са отлични от колата. Колата е икономична, евтина за поддръжка и върви доста добре - за градски условия е идеалния евтин вариант за пъргава и симпатична колица, за хора които не държат задължително на луксозния интериор Зависи вече кой какво търси.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове