Jump to content
Guest Dali

Hi,колеги!

Recommended Posts

Guest Dali

Здравейте, ;) има от известно време едно пукане в дясно на предницата.Ходих да я погледнат-о.к е (УЖ).Но си пука и тва е.Интересно,че след измиване и при дъжд спира.Мисля да не е тампон,карето е добре.а,де?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Здравейте, ;) има от известно време едно пукане в дясно на предницата.Ходих да я погледнат-о.к е (УЖ).Но си пука и тва е.Интересно,че след измиване и при дъжд спира.Мисля да не е тампон,карето е добре.а,де?!

Може разхлабен болт по греда,носач,тампон,скъсана заварка или детайл по окачването,тампон на амортисьора...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dali

Може разхлабен болт по греда,носач,тампон,скъсана заварка или детайл по окачването,тампон на амортисьора...
А,такаааа.А масторчетата къде гледаха?!!!!На изключен двиг.на място въртя гумите и се чува точно около и над лявата гума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Здравейте, :rolleyes: има от известно време едно пукане в дясно на предницата.Ходих да я погледнат-о.к е (УЖ).Но си пука и тва е.Интересно,че след измиване и при дъжд спира.Мисля да не е тампон,карето е добре.а,де?!

А,такаааа.А масторчетата къде гледаха?!!!!На изключен двиг.на място въртя гумите и се чува точно около и над лявата гума.
А ти каде гледа като избира майстор :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo_D

Провери си шарнирите, поне при мен скърцането в предницата се оказа долния десен шарнир. Можеш да вдигнеш колата на крик, след което да подложиш подходящо парче дърво, под предния долен носач (на подходяшо място) и след това внимателно да махнеш крика. При разклащане на автомобила. ако на скърца със сигурност е шарнир. Успех :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Колега,огледай всички болтове-шарнири на носача ,на кормилната щанга и опорния лагер горе в подкалника

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dali

Само да допълня по повод майсторите-при трима различни(разбирачи) бях.Е,как не разбраха от къде е!?Кажете,колеги от Пловдив кой ви обслужва и къде сте останали доволни?Благодарско!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Само да допълня по повод майсторите-при трима различни(разбирачи) бях.Е,как не разбраха от къде е!?Кажете,колеги от Пловдив кой ви обслужва и къде сте останали доволни?Благодарско!

ZnipeR-зарко е в пловдив той е твоя човек :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...