Jump to content
Guest Pancho

Кой къде си е правил тунинг на таблото?

Recommended Posts

Guest Pancho

Интересува ме къде да си направя тунинг на таблото .Дайте някакви адреси, телефони и кажете доволни ли сте.При мен се опитаха и добре че таблото си остана здраво, много зле като цяло.През процепите на цифрите и чертите където минава светлината се виждат крушките и като цяло светлината не е разпределена равномерно.С 2 думи кажете къде могат да направят нещо по -добро, лепенки или фолио което да не изхварлям след даването на грешни пари. Само аз ли попадам на мърлячи или има и други каръци като мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Интересува ме къде да си направя тунинг на таблото .Дайте някакви адреси, телефони и кажете доволни ли сте.При мен се опитаха и добре че таблото си остана здраво, много зле като цяло.През процепите на цифрите и чертите където минава светлината се виждат крушките и като цяло светлината не е разпределена равномерно.С 2 думи кажете къде могат да направят нещо по -добро, лепенки или фолио което да не изхварлям след даването на грешни пари. Само аз ли попадам на мърлячи или има и други каръци като мен.

За километраж и оборотомер най-доброто е да се сложат отгоре едни "плазмени" gauges. Ще светят равномерно , не греят като крушките , може да им се наглася яркостта , понякога да им се променя и цвета ! Има избор от различни видове .... единия вариант е от ebay готови, другия да ти направят тук в България.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

свържи се с колегата plamoni - 0885 83 80 64 - Пламентой ходи да си прави километражите и са станали направо невероятни ;) ще ти каже къде си ги е правил и да ходиш и ти там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

брато обади се 6те те пратиа при моите хора кадето си правих моиа и 6те ти го направиат веднаж за винаги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_freak

Във Владая по ул.Войнишко възстание 49 ако не се лъжа в една къща до улицата погледни тук: http://www.xtuners.com/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

И от мен един глас за xtuners ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found