Jump to content
Walker Japan

Продавам Таблет и табло за вграждане в Сивик 6 генерация

Recommended Posts

Продавам Таблет Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus P6200 и готово табло за вграждане в Сивик 6 генерация!

Това е линк с характеристиките на таблета: http://www.mobilstyl...-plus-16gb/3181

Купуван е нов от Техномаркет преди две години с идеята да се вгради в таблото на личния ми автомобил,няма никакви забележки,винаги е бил с протектори и калъф,ползван е само в колата за гледане на клипове и слушане на музика.Таблото е правено от мен,отзад основата е твърд плексиглас,направен с пластмасови заварки и оформен с кит за пластмаса.Продадох си колата и затова се разделям и с Таблета и таблото.Колеги ако направеното от мен ви допада това ми е номера - 0883584801 Емил!

Цена: 390 лв.

За Пловдив и региона мога да помогна с монтажа,за други градове давам подробни инструкции Публикувано изображение/>,работя с еконт!Продава се без управлението за парното!

My link

My link

My link

My link

My link

Редактирано от Walker Japan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таблета е продаден,остана само таблото,ако някой го иска...

Продавам табло за вграждане на таблет в Сивик 6 генерация!Правено е за 7 инча Samsung Galaxy Tab 7 Plus

Таблото е правено от мен,отзад основата е твърд плексиглас,направен с пластмасови заварки и оформен с кит за пластмаса.Продадох си колата и затова се разделям и с таблото.Колеги ако направеното от мен ви допада това ми е номера - 0883584801 Емил!

Цена: 25

За Пловдив и региона мога да помогна с монтажа,за други градове давам подробни инструкции Публикувано изображение/>,работя с еконт!Продава се без управлението за парното!

Ако може модераторите да променят заглавието на Продавам табло за вграждане на таблет в Сивик 6 ген!И да преместят темата където смятат че е най-добре!Благодаря предварително!

My link

My link

My link

My link

My link

Редактирано от Walker Japan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития