Jump to content
Guest gitobg

?продълйение на таблото?+

Recommended Posts

Guest gitobg

Въпроса ми е дали може да се сложи цяло барче(говоря за това в което е поместен пепелника)при мен то не стига до пласмасата на скоросниа лост.Когато ходих да си избирам кола видях една хондичка която имаше изцяло барче което в долната част имаше три кръгли уреда,красота ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Въпроса ми е дали може да се сложи цяло барче(говоря за това в което е поместен пепелника)при мен то не стига до пласмасата на скоросниа лост.Когато ходих да си избирам кола видях една хондичка която имаше изцяло барче което в долната част имаше три кръгли уреда,красота ;)

Едва ли е стандартно.И аз съм виждал ама беше добавено в италия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

телевизора и той беше от италия и имаше подобно барче с уреди ... дървено!не мога да намеря снимки, но беше уникатно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Има една тема в Поръчки от чужбина в която колегата ShEfA казваше че по моргите в щатите се намира такова барче. Мисля че ако се намират още няма проблем да си поръчаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

От два дена си имам едно TFT 7"което почтиидеално пасва под cd-то.Сега новата мисия е да измисля как да го вградя в правено по поръчка табло или по точно от каде да си поръчам такова или ако някаои се е пробвал сам да си прави да каже как.Въртят ми се в главата едни стъклопластови отливки ама не знам дали щте стане

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki
http://www.xtuners.comпогледни тук.........също и девил тунинг са преправяли табла Редактирано от tinki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Специално за къстъм табло за хонда Авител са хората! Прелюда който правиха е нечовешки! Виждал съм и два Акорда купе тяхно дело и един сивик 5 ген купе. Тряба да кажа че тези хора бачкат много добре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...