Jump to content
Guest 4efo82

Honda Civic 4wd - D16z23003712 !

Recommended Posts

Guest 4efo82

Поздравления за прекрасня форум!За първи път влизам и вече прочетох около 50% от постовете!Мненията са много полезни!Искам да питам за информация относно 4WD-то на моята Хонда!Изтеглих един мануал но там не беше описано за него!Като цяло модела който имам добър ли е като база за превръщането му в спортен такъв?къде мога да намеря ВИН-Детектор за да разбера повече за колата си?До ден- два ще пусна снимки на колата ,и ще задавам малко по конкретни въпроси ;) !...и още окачването 4х4 на Шутъла същото ли е като на моя модел?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4efo82

Благодаря аз от ровене май само на началната страница не проверих!!!:););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

какво се попълва в тоя вин детектор.на моята д13б2 каде мога да го открия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

какво се попълва в тоя вин детектор.на моята д13б2 каде мога да го открия.

онзи дълъг и досаден номер който има6 записан (за най-бързо) в малкият талон на колата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Чефо, двигателя ти е много читав. Мощноста обаче според мен му е прекалено ниска за 4х4. Освен това имай предвид ше 4х4-то ти е малко странно. Принципно си само на предно, но в момента в който предните почнат да приплъзват задните започват да бутат. Това се дължи на виско-муфата която ще намериш на кардана. Принципно, решиш ли да тунинговаш двигателя имаш доста възможности... стига пари да ти се дават :tooth:За какъв тип спортно каране искаш да я потготвяш? Изборът ти е добър, единствения минус според мен е че си взел седан, който си е сравнително тежичък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

за бегачка 4х4 само пречино можеш да имаш комфортен седан, с който да наказваш голфове GTI, ако това ти е целта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

някой може ли да даде снимка на такъв вид сивик 4х4,че на съм виждал такъв май

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4efo822

Ами като идея седана ме кефи повече изглежда голям а всъщност е доста пъргав :)

За мощноста си от 112 коня се справя много добре!

Иначе окачването е променено от 4х4 на обикновенно от предишния собственик и сега само купето е на 4х4 модела , кутията е нормална , кардана и диференциала са снети от колата във Хонада сервиза във Варна преди 2-3 години заради шумове в диференциала!!!

Аз затова питах дали става от Шутъл окачването т.е. кардана и диференциала със кутията барабар ;) та да я възстановя като оригинала!

Скоро ще пусна 4-5 снимки на моята кола (тя е с всички екстри - без клима , но с плюш и !!! оригинален Хонда теглич !!!!) ,цвета и е Silver Metalic NH550M наскоро си купих и малко боя за поправка на калника ;)

А ето и малко снимки за тези който не са виждали тоя тип модели:

Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

П.С. Надявам се да ви харесат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Всички видяха как се наказва със седан 4 ген. на Калояново и кво време даде със 90кг. шафьор и пълен багажник с кво ли не - на газ, така че ако си поиграеш малко, може и да късаш всекакви европейки до 150коня ;)Публикувано изображение

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...