Jump to content
Waller

Хонда Сивик 5 та генерация

Recommended Posts

Здравейте бъдещи колеги. Нов съм и искам вашето мнение. Така за момента карам Голф 3 ГТИ 2.0 115 коня, но съм твърдо решен да се отърва от него. Много ми допадна Хонда Сивик 5 та генерация 1.5 90 коня. По здрава ли е самата кола от Голф 3 като цяло ? По скъпа ли е за поддържане и така. И по детайлно да ви попитам Спортното окачване на Хонда по добре ли понася нашите невероятни пътища. Защото Моя Голф е със спортно окачване, и не мога да кажа че е зле. Искам Хондата която закупя също да е със спортно окачване. Също така ако предложите и някой читав екземпляр от порядъка на 2100-200. Защото все пак само с толкова ще разполагам след продажбата на Голфу. Благодаря Предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега!Не знам как по-точно да ти го кажа,но ще пробвам така.......... От 90-та година съм сменил всички видове опели и няколко фолца.Общо към 11 коли! Всичките на 2-та година ги продавах с някой изключения които си заминаваха и по-рано!2007г. бях твърдо решен да е хонда и така стана. До сега вече 7-ма година си я карам и да ти кажа честно не мисля скоро да я сменям! Въпроса с частите за потдръжка не се различават особенно.За спортното окачване нямам мнение ,защото го мразя..........ние просто нямаме пътища за такова! Или може би повече мразя пътищата.......... Не мисля че колата и със оригиналното си окачване е зле в завойте! Проблема за 5-тата генерация е друг.......почти не можеш да намериш читава от към ръжди,или от към удари,трудна работа! Има и читави колици,но не на такава цена която си приготвил! Ако трябва да сравним голфа с хондата.......не знам как??? Ти сам ще разбереш като се качиш и покараш седмица и после се качиш пак на голф!!!/> УСПЕХ с покупката и дано съм бил полезен поне малко за избора ти!!!/>

Редактирано от Riko_Chervenia
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...