Waller 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2013 Здравейте бъдещи колеги. Нов съм и искам вашето мнение. Така за момента карам Голф 3 ГТИ 2.0 115 коня, но съм твърдо решен да се отърва от него. Много ми допадна Хонда Сивик 5 та генерация 1.5 90 коня. По здрава ли е самата кола от Голф 3 като цяло ? По скъпа ли е за поддържане и така. И по детайлно да ви попитам Спортното окачване на Хонда по добре ли понася нашите невероятни пътища. Защото Моя Голф е със спортно окачване, и не мога да кажа че е зле. Искам Хондата която закупя също да е със спортно окачване. Също така ако предложите и някой читав екземпляр от порядъка на 2100-200. Защото все пак само с толкова ще разполагам след продажбата на Голфу. Благодаря Предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #2 Отговорено 8 Декември, 2013 (Редактирано) Здравей колега!Не знам как по-точно да ти го кажа,но ще пробвам така.......... От 90-та година съм сменил всички видове опели и няколко фолца.Общо към 11 коли! Всичките на 2-та година ги продавах с някой изключения които си заминаваха и по-рано!2007г. бях твърдо решен да е хонда и така стана. До сега вече 7-ма година си я карам и да ти кажа честно не мисля скоро да я сменям! Въпроса с частите за потдръжка не се различават особенно.За спортното окачване нямам мнение ,защото го мразя..........ние просто нямаме пътища за такова! Или може би повече мразя пътищата.......... Не мисля че колата и със оригиналното си окачване е зле в завойте! Проблема за 5-тата генерация е друг.......почти не можеш да намериш читава от към ръжди,или от към удари,трудна работа! Има и читави колици,но не на такава цена която си приготвил! Ако трябва да сравним голфа с хондата.......не знам как??? Ти сам ще разбереш като се качиш и покараш седмица и после се качиш пак на голф!!!/> УСПЕХ с покупката и дано съм бил полезен поне малко за избора ти!!!/> Редактирано 8 Декември, 2013 от Riko_Chervenia 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове