Jump to content
Guest Madgo

Проблем Сивик 5 ген. - гасне!

Recommended Posts

Guest Madgo

Колеги моля някой запознат да помага! Вчера купихме за една позната Хонда Сивик 5 ген. 1300 куб. и за съжаление днес се появи проблем;) Колата има газова уредба ;) и на газ работи добре, но на бензин в момента в който се пусне педала на газта колата гасне ;) Някой има ли идея какво може да е и дали е нещо сериозно! Искам да съм сигурен какво е за да мога да изхварля тази газова уредба някъде където хора не минават! Да ме извинят колегите които карат на газ, че така се изказвам, но никога не съм разбирал осакатяването на такава икономична кола с газова уредба ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

е, при наличие на газ хубавото е че имаш двойно по-дълъг пробег при пълно зареждане... да не говорим че ако главното реле почне да прави номера, винаги можеш да запалиш на газ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

е, при наличие на газ хубавото е че имаш двойно по-дълъг пробег при пълно зареждане... да не говорим че ако главното реле почне да прави номера, винаги можеш да запалиш на газ :)

:D;);););););););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Ами преди да я закараш на лекар може да провериш някои работи.Зад карбуратора има една пластмасова врътка и от нея се настройват оборотите на празен ход.Позавърти я малко-може заради гаста да са я разбутали.Провери контролния модул на колата за грешки и ако има пробвай първо да го нулираш.За подробности по процеса щракни ТУК.Огледай вакумните маркучета и т.н.Ако нищо не помогне я закарайте при Омбре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...