Jump to content
Guest Rebel

Юндола - направих резервация

Recommended Posts

Guest Rebel

За 20.08 (петък) - 10 легла; за 21.08 (събота) - 30 (+10 резерва). Има бунгала а също и вила с дворче и барбекю - и двете са отдалечени (дори малко прекалено :unsure: )от щумотевицата и едва ли ще има притеснения, пък и "събора" е в неделя...Не съм посещавал такова събитие от 20-тина години, но по мнение на "просветени" се прави сцена на една голяма поляна за изпълнения на фолклорни състави, скари и напитки - в изобилие, атракции за децата и т.н.Прав е "Майна"-та ще има "куки" и за "дърпане" ще трябва да се ориентираме към пътя за Белмекен, но в събота-та не вярвам да има притеснения.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy
:unsure: ПУ Яз ще съм в Китен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

И аз съм на моренце :unsure: ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

И аз съм на моренце  :unsure: ...

Аз пък съм баир-будала ... ;)Що така взехме да се разсъхваме?!?ed: никаква баир будала, идвам с вас! там 20 мадами, мога и без тях, HONDA е по-важна! Редактирано от Magnum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз пък съм на хондова среща. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Много малко сме за петак?Аз сам там с още трима пак за другите незнам :unsure:)))))))))))Самп да се разберем от каде ще трагнем?!?!?!!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами откъм пловдив за петък сме аз,може още 1 кола, бенджи от ямбол,кико от стара загора и тундер от варна,но не сме се уточнили дали ще се събираме в пловдив,за да пътуваме заедно,или направо там ;) олелеее :unsure: ,ми те са всички с CRX-си,2 са по 160кс,ще видят зор да ме стигнат нагоре,(ако тръгна в четвъртък де ;) ) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

И аз съм налиния с колеги дано и те да дойдат ако доидат поНЕ 4-5 хонди

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Аз пък съм на хондова среща. :unsure:

И аз, И аз сам на такава ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

сигурно от скоро се говори за това събиране и хората немогли да си наместят времето :unsure: .аз предлагам за тези които тръгваме на 20 да се съберем в пловдив до панаирното градче-всички го знаят и от там да се потегля на горе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Мдаа - идеята да се съберем в Пловдив е съвсем уместна за мен :unsure: - и без друго щях да се лутам докато намеря Юндола.Да решим къде ще се срещнем и да действаме - остава ли Панаирното градче?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами аз точно там и живея ;) на панаирното колело,хващаш посока софия и на 50метра има малък паркинг до самия булевард ( безплатен), но часа ще го уточним по-късно :unsure:;)а,ето ми пак телефона - 0887334908

Редактирано от Майна 6-та генерация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Незабавно да се намери хладилник ;) В багажника ми ще има прасе и каси с биричка. :dj: Да се назначи дърводелец за чевермето и огняр ;):(:unsure:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Незабавно да се намери хладилник :D В багажника ми ще има прасе и каси с биричка. ;) Да се назначи дърводелец за чевермето и огняр :)  :)  ;)  ;)  :unsure:

:) Ще се постарая да ги уредя :dj::(;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

А ще се сабираме ли някаде в София за да трагнем заедно натам?Каде и в колко?П.С.Да пазиме прасенцето да не стане беля? :unsure:)))))))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Аз го знам паркинга понеже и аз имам къща там, даже Майната беше паркирал срещу нас последния път когато бях там.Прелагам да се саберем при Омбре и оттам за ПЛ и после за Юндолата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

няма смисъл да идвате от софия до пловдив,понеже юндола ви е на половината път към филибето,от белово се отбива в дясно и след 20-тина км хубави завои и добър път сте горе :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Аз нямам проблем кадето и да е ,само кажете колко часа?Ако е при Омбре ,таман ще помагаме при товаренето на прасенцето?!?!? :drunk:))))))))))))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Аз в събота мога да пътувам по всяко време но петък не мога.Така че ако се тръгва в петък аз идвам в събота.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Хей , въпреки 4е май ще се наложи да не спя(до 6 съм на работа ) ..мисля да впрегна конете :unsure: на 22-ри съм при вас за неколко 4аса ..после трябва да се връщам обратно в Сл.Бряг...4е ве4ерта ме 4акат дузина шведки :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

ако ще се патува в петък вечер,то може да си ходим на работа и да се разберем (софиянци) каде да се саберем и в колко ,та да патуваме заедно ,а???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Момци поради ниакаква си странна причина имам осещането че ще се спи в колите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

пепел ти на езика :rolleyes: говорили сме за спането,Rebel пак се качва оня ден и трети път ще ходи да провери да няма проблеми,за сега всичко е ок :blink::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Той буса Нисан е вече на крака - освен да товаря Джазката в него и да идвам с него а ? :rolleyes::blink::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

***** ** ** ***!!! Това дано го разбрахте първото :worthy: Много ми е гадно, ама хондака ми ще пристигне от Аустрия едва другата седмица ... към края, т.е. няма да успея да я регистрирам и да мине всичко, че да я подкарам и да дойда, а толкова ми се идваше :worthy: Все пак да попитам, дали ще има 1 място в някоя Хонда тръгваща от София? Няма значение, петък или събота. Петък съм на работа до кум 18:30 поне - това е само уточнение, в случай, че някой се навие да ме вози :worthy: ...та проблема е кола за мен :worthy: иначе може би и още 1 поне щеше да се довлече с мен :beer:Ами ... ако има някой поне 1 свободно място - да пише! ПЛС! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Има голяма вероятност и мен да ме огре тая среща.Как точно става записването за места?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

Ima li nqkoi koito 6te hodi v sabota ve4er ot Sofia kum Iundola,tai katoaz sum na rabota do 17h?Moje li nqkoi dame vzeme?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Още една седмица остава приготвяй се народе :worthy::worthy::worthy: А иначе при мене място в автомобилчето няма да има сори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

КОИ ЩЕ ТРЪГВА В ПЕТЪК 20.08 ЗА ЮНДОЛА???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ами аз със сигурност сум в петък.до колкото разбирам поне 6,7 хонди :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

;) хи-хи, споко момци - ЧОВЕКА ;) взе парите и каза: "Ш'А ВИДИМ" ;););):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

За колко човека е резервацията.Ще има ли място за някой който в последния момент ще решат дали да дойдат ;) Просто не обичам да планирам нещата предварително.Решавам и тръгвам ;) За всеки случай напишете кога и в колко часа ще е събирането пред Панаира в Пловдив. :D;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

има малко резервни места,но "в последният момент"не се мисли по този въпрос,който се разисква от месеци :D тръгване от Пловдив 12ч в петък, за събота няма определен час ;) всъщност има цяла нова тема по въпроса ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...