sambora 0 #1 Публикувано 2 Декември, 2013 Здравейте на всички!Нов съм в форума на Хонда,но искам да попитам нещо!Отдавна харесвам тези автомобили,но поради една или друга причина никога не съм притежавал,та за какво иде реч.Намерих си една Хонда Кончерто мисля,че е 92 година,1.6 16v,131к.с.,колата видимо не е много зле,но не знам за двигателя какво да гледам!Иначе като пари не е много под 1000лв,моля ви ако някой може да ми отговори с повечко инфо заслужавали си да скачам в тигана!Благодаря на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #2 Отговорено 2 Декември, 2013 Кончерто си е класика.По принцип огледай купето да е здраво и салона,а двигателя той се преценя на място дали работи добре и какво му е общото състояние ,иначе е здрав и добър двигател като всички на Хонда.Лично според мен двигател на тези години предполагам и километри,не е зле да му се направи една ревизия както си му е реда и да караш години без да му мислиш.Като цяло здрав, удобен, четириврат седан с динамичен двигател и качеството на стария материал не е за пренебрегване. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #3 Отговорено 2 Декември, 2013 Единият от вариантите ми за ежедневен автомобил, беше именно кончерто! Салонът е изключително удобен и нивото на оборудване им е на високо ниво. Като цяло един от последните здрави автомобили. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sambora 0 #4 Отговорено 2 Декември, 2013 Кончерто си е класика.По принцип огледай купето да е здраво и салона,а двигателя той се преценя на място дали работи добре и какво му е общото състояние ,иначе е здрав и добър двигател като всички на Хонда.Лично според мен двигател на тези години предполагам и километри,не е зле да му се направи една ревизия както си му е реда и да караш години без да му мислиш.Като цяло здрав, удобен, четириврат седан с динамичен двигател и качеството на стария материал не е за пренебрегване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #5 Отговорено 10 Януари, 2014 (Редактирано) Здравей, споделям мнението че колата е доста удобна и пъргава в този ценови диапазон - насочил си се добре според мен. Гледай за течове на масло по двигателя или по кормилната рейка, а също и за странни, метални или други не специфични шумове на двигателя. Да работи равномерно и да не яде прекалено много масло (погледни колко налепи има по ауспуха и дали е мазен на пипане) - всички хонди от тези години харчат масло, но все пак Успех . Редактирано 10 Януари, 2014 от Koc_D15B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове