Jump to content
Guest Ceco crx

Малко помош за един новак

Recommended Posts

Guest Ceco crx

Колеги преди половин месец и аз се сдобих сас хонда CRX 15 12 v EW3 мисля че беше мотора 101коня искам да ви попитам какви свещи да тарся за колата марка и от каде да си ги купя защото не искам да слагам турски фашкии.Сащо така имам едно друсане в колата за което ми казаха че гумата имала скасани теложе смених я но разлика няма после джантата била крива сложих друга нямаше никакав резолтат казаха ми че може и да е от лагера но в нагазина ми казаха че лагери не се продават за този модел и ми вика цяла главина,има ли от каде да си купя лагер или наистина требва да се набутвам за цяла главина.Става вапрос за задно дясно колело благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

свещите трябва да са NGK или DENSO за номера ще погледниш в каталога.а до колкото друсането не вярвам да е лагер.ако е той трябва да вие като трамвай но пък да друса ;) невярвам.по скоро си погледни окачването.успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

на мен си ми смениха само лагера ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Относно свещите-За двигател EW3 дават:

Марка Модел
DENSO W20EXR-U11
NGK BCPR6EY-11

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

Колеги преди половин месец и аз се сдобих сас хонда CRX 15 12 v EW3 мисля че беше мотора 101коня искам да ви попитам какви свещи да тарся за колата марка и от каде да си ги купя защото не искам да слагам турски фашкии.Сащо така имам едно друсане в колата за което ми казаха че гумата имала скасани теложе смених я но разлика няма после джантата била крива сложих друга нямаше никакав резолтат казаха ми че може и да е от лагера но в нагазина ми казаха че лагери не се продават за този модел и ми вика цяла главина,има ли от каде да си купя лагер или наистина требва да се набутвам за цяла главина.Става вапрос за задно дясно колело благодаря предварително

Мой кво ти пука нали караш Цр-хикс ;) не му мисли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

попълни си "местонахождението" за да те опътим към майсторможе да е ктива полуоска и/или част от каре. друсането пропорционално ли е на скоростта?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceco crx

Друсането ми е пропорционално на скоростта но ми се струва че идва от задната дясна гума иначе сам от Пловдив.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...