Guest agg #1 Публикувано 1 Август, 2004 КОЛКО СТРУВА И ОТ КАДЕ МОЖЕ ДА се порьча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dechko #2 Отговорено 4 Август, 2004 КОЛКО СТРУВА И ОТ КАДЕ МОЖЕ ДА се порьча. имам спортен вал който става за D13B2 карбуратор и Д13В2 инжекция на моята кола съм с такъв даде коренна разлика смени и се гласа и почна да дърпа от 2хил.оборота , а не от 4хил.оборота много съм доволен колата стана различна този го взех да направя на братовчет ми колата но той я продаде така че вече ми е излишен ако те интересува тел.0898 485 381Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #3 Отговорено 5 Август, 2004 Как се отрази валът на разхода, защото знам, че е чуствителна разликата в мощността. При този мотор може да е към 15 коня, нямам идея с точно колко ще е, но не мисля, че е под 10 HP. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dechko #4 Отговорено 6 Август, 2004 Как се отрази валът на разхода, защото знам, че е чуствителна разликата в мощността. При този мотор може да е към 15 коня, нямам идея с точно колко ще е, но не мисля, че е под 10 HP. разхода падна с около 0.5л понеже колата не се тормози Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #5 Отговорено 6 Август, 2004 Как се отрази валът на разхода, защото знам, че е чуствителна разликата в мощността. При този мотор може да е към 15 коня, нямам идея с точно колко ще е, но не мисля, че е под 10 HP.разхода падна с около 0.5л понеже колата не се тормози А СЕГА КАК Е УСКОРЕНИЕТО , ИМА ЛИ ГОЛЯМА РАЗЛИКА ??????????КОЛКО ПАРИ ТИ ИЗЛЕЗНА ВСИ4КО - ВАЛЪТ+СМЯНАТА И КАДЕ ОТИДЕ ДА ТИ ГО НАПРАВЯТ - ВЪОБЩЕ ДАВАЙ СЕКВО ИНФО ДЕТО СЕ СЕТИШ - МОЛЯ !!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dechko #6 Отговорено 9 Август, 2004 Как се отрази валът на разхода, защото знам, че е чуствителна разликата в мощността. При този мотор може да е към 15 коня, нямам идея с точно колко ще е, но не мисля, че е под 10 HP.разхода падна с около 0.5л понеже колата не се тормози А СЕГА КАК Е УСКОРЕНИЕТО , ИМА ЛИ ГОЛЯМА РАЗЛИКА ??????????КОЛКО ПАРИ ТИ ИЗЛЕЗНА ВСИ4КО - ВАЛЪТ+СМЯНАТА И КАДЕ ОТИДЕ ДА ТИ ГО НАПРАВЯТ - ВЪОБЩЕ ДАВАЙ СЕКВО ИНФО ДЕТО СЕ СЕТИШ - МОЛЯ !!!! разлика има , около 10 коня се усещат трудно но има разлика ускорението е по-добро , скоростите се цедят по-барзо колата трагва още от 2-2.5хил обр. а колко пари ми излезе - аз сменях много неща по мотора така че цената беше комплексна , но всичко е пазарлак, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #7 Отговорено 10 Август, 2004 Добре я ми кажи ти на мене колко пари му искаш на този вал и как мога да се свържа с тебе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове