Jump to content
Guest bat_gogo

Магазин за авточасти в Бургас

Recommended Posts

Guest bat_gogo

Здравейте можите ли да ми кажите някой магазин за авточасти (зa Honda естествено :) ) в Бургас, от кадето си заслужава да се пазари? Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Ми аз знам един на Niparts на бул. Стефан Стамболов, точно срещъ ТОХа, над новия свободен, но за качество и цени нищо не знам. Има и доста магазини на бул. Мария Луиза - Косер маи са там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xags

Ми аз знам един на Niparts на бул. Стефан Стамболов, точно срещъ ТОХа, над новия свободен, но за качество и цени нищо не знам. Има и доста магазини на бул. Мария Луиза - Косер маи са там.

Не си заслужава да пазаруваш от тези два магазина(е пак зависи какво ти трябва) Ама цените на Стоян Апостолов са станали прилични и по-добре да си земеш от там поне качеството е на ниво.Аз лично си пазарувам само от него щот в другите магазаини не знаеш какво купуваш. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега каде се намира "Стоян Апостолов"защото не сам от Бургас :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

намира се на околовръстното за меден рудник на смаия път ще се види магазина и коли има отвън изкарани .Ако се идва от центъра посока меден рудник се пада в отсрещното движение/ ваше ляво / и ако се идва от комплекса се пада във вашето движение т.е в дясно от вас :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз вземам части от едно малко магазинче срещу автото(ПГ по транспорт) има почти всичко а и доставят от някакъв склад от варна за около 3 часа идват в бургас.Ето и един телефон на магазина 0888606383.дано да съм полезен. http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=d4a8987...mp;initsearch=1ето и линк ако незнам дали се вижда на картата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...