Guest jan #1 Публикувано 24 Януари, 2007 (Редактирано) ..си имам и аз вече Не мога да и се нарадвам какво прави една Хонда с човек само ... Редактирано 24 Януари, 2007 от jan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 24 Януари, 2007 Честита да ти е. Всеки път като се качиш в нея да изпитваш същата тръпка като сега. Дай снимки да я видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #3 Отговорено 24 Януари, 2007 честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #4 Отговорено 24 Януари, 2007 Честито колега! К'ва е машинката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jan #5 Отговорено 24 Януари, 2007 Д14А3, 6 ген. Хечбек, сив металик...красота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #6 Отговорено 24 Януари, 2007 абе тея хонди станаха повече от тревата беда ти е честита брат със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest хари7 #7 Отговорено 24 Януари, 2007 Честито и от мен! Сега следва да и смениш гарнитурката на смукателния колектор, (да вкараш няколко магарета още) и после да почерпиш.Ако видиш една "малка черна кукла" по пътя с русенска регистрация не забравяй да свирнеш .Безпроблемни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VamPo #8 Отговорено 24 Януари, 2007 Честито и от мен ! Много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GIGGS #9 Отговорено 24 Януари, 2007 Честито! Знам какво ти е Аз съм още "пресен" - на 2 дни. Голям кеф! Чисти пътища и прекрасни емоции с любимата Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #10 Отговорено 24 Януари, 2007 Еее супер още една в клуба .Да ти е честита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #11 Отговорено 24 Януари, 2007 Честито колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jan #12 Отговорено 24 Януари, 2007 Благодария на всички Ще черпя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #13 Отговорено 24 Януари, 2007 Честито и добре дошъл!НЕКА СЕ МНОЖАТ 6ген...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Concerto #14 Отговорено 24 Януари, 2007 тези хонди станаха повече от голфовете и астрите! Честита! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #15 Отговорено 24 Януари, 2007 6-тите ген. ще станем повече от 5-тите ще видите вие честиото и от мене много хубави моменти с нея и много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #16 Отговорено 25 Януари, 2007 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest enigma #17 Отговорено 25 Януари, 2007 сас здраве да си я вкарва6 в обороти пи4 4естито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #18 Отговорено 25 Януари, 2007 честито и безавариино от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #19 Отговорено 25 Януари, 2007 6-тите ген. ще станем повече от 5-тите ще видите вие честиото и от мене много хубави моменти с нея и много безаварийни километриМи крайно време е вече Айде колега ,честито и от мен ! Със здраве да си я караш , много ще те радва и да я глезиш , както подобава ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове