Jump to content
Guest Ironstone

Кой иска да си купи танк?

Recommended Posts

Guest Restless
МЕЧТАТА МИ Е ПОНЕ ЕДИН ДЕН ДА СЕ ДВИЖА ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ С ТАНК.охххх, малеееее само като си го представя и настръхвам от кеф ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

...Абе що не отворя аз една фирма...

Да нямаш такава техника за продаване ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Ето с какво ще ходя на риба. Дано танка да е анфибия, че да мога да си избирам пастървата. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

за 650 паунда на ден с шофьора и доставката тъкмо ще направите едно кръгче на софия ... център ;) и след това малка разходка за рибка може и униформа да си вземете, която естествено включва и пистолет... ако случайно някой ви се опъне по пътя или имате проблем с някоя риба :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

наскоро в ebay гледах миг-23 за 21М$ така че нема невъзможни неща :) само ядрени шподводници клас титан не продават руснаците , иначе от по-малките се намират

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

наскоро в ebay гледах миг-23 за 21М$ така че нема невъзможни неща :) само ядрени шподводници клас титан не продават руснаците , иначе от по-малките се намират

Още утре отивам в КАТ да си регистрирам един МИГ-23 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Ще трябва да ходиш в "Контрол въздушно движение" :)А и какъв данък ще плащаш ...

Редактирано от blueeye

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Ще трябва да ходиш в "Контрол въздушно движение" :)А и какъв данък ще плащаш ...

е ти като дадеш 21М$ за самолета ще си оставиш и някой за гориво и данъци , пък и тоя беше демилитаризиран и сигурно данъка му е по-нисък ;)но ми е интересно на 20MW колко е акциза ;) и пак не от най мощните сигурно е в по-долната графа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Е,нищо де кво като му е голям данъка ;) ,все ще се намери някой регистриран на инвалид ;) ,тъкмо ще подаря един стелт на баба ;) ,че да може по-бързо да прибира реколтата :););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

...МЕЧТАТА МИ Е ПОНЕ ЕДИН ДЕН ДА СЕ ДВИЖА ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ С ТАНК.охххх, малеееее само като си го представя и настръхвам от кеф ... :)Малеиййййй, колко пъти и при мен се е завъртала тази мисъл. Особено ако накой пишман колега те поиздразни...После тия дето изкупуват старото джилязо ще им се напълнят гушките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ironstone

Отиваш при познат военен, изкопавате няколко повредени Т 55, бутваш му някаква сума за танковете, резервни части и консумативи и после първо ги водиш при Омбре. Правиш бизнес план и теглиш заем от банка и регистрираш ЕТ "Танк Рали". Купуваш земеделска земя, очертаваш маршрут и слагаш цени от 250 лв. на час. Достатъчно мутри и новобогаташи има за клиенти. Като избиеш първоначалната инвестиция вече може да разшириш дейността. Купуваш стари неработеши бронетранспортьори и създаваш Танк Село, неустоимият чар да прекараш една нощ с любимата "на фронта". Абе има потенциал. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

Отиваш при познат военен, изкопавате няколко повредени Т 55, бутваш му някаква сума за танковете, резервни части и консумативи и после първо ги водиш при Омбре. Правиш бизнес план и теглиш заем от банка и регистрираш ЕТ "Танк Рали". Купуваш земеделска земя, очертаваш маршрут и слагаш цени от 250 лв. на час. Достатъчно мутри и новобогаташи има за клиенти. Като избиеш първоначалната инвестиция вече може да разшириш дейността. Купуваш стари неработеши бронетранспортьори и създаваш Танк Село, неустоимият чар да прекараш една нощ с любимата "на фронта". Абе има потенциал. ;)
;) перфектно - "военен туризъм" - може и субсидии от ЕС да има :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Е,нищо де кво като му е голям данъка ;) ,все ще се намери някой регистриран на инвалид ;) ,тъкмо ще подаря един стелт на баба ;) ,че да може по-бързо да прибира реколтата ;);):D

Смех, смех ,просто си я представих баба ти не за друго ;)))))))) :lol:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...