Jump to content
Guest ADH-Honda

Honda S2000 '04

Recommended Posts

Guest ADH-Honda

Да, знам, знам - тази тема се повтаря от стария форум в дир.бг и въобще не е нова. Но - реших че е добре да я прехвърля и ТУК, в този НОВ B) форум, понеже тепърва започват да се появяват снимки на новият автомобил :D Така че - в това мнение информацията, снимките и т.н. ще се повтаря, а в следващите мнения - тя ще е напълно НОВА!

Ето и какви са главните промени в Honda S2000 която ще се предлага на пазара за следващата година:

-кубатурата на мотора нараства от 2000 кубика на 2200 кубика !!! Въпреки това, името на модела остава същото - "S2000", а не се промена на "S2200", както традицийте повеляват...

-мощността остава същата - 240 конски сили (за ЯПОНИЯ - 250), но двигателя става като цяло по-ниско оборотен - тези 240 коня се постигат при 7800rpm, а не както преди - при 8300 !!!

-въртящият момент е нарастван от 153 на 161 (ама в какви мерни еденици - един Бог знае) както и че се постига при 6500rpm,а не както преди - при 7500 об./мин.

-"Redline"-a (ограничителя на оброотите) е вече 8000 об./мин., а не както преди - 9000 !!!

-стандартните колела с които ще се оборудва S2000 модел за 2004-а година са с по-голям размер: 215/45R-17 предни, 245/40R-17 задни (старите размери са: 205/55R-16 предни, 225/50R-16 задни). Затова и теглото на НЕзареден автомобил е нарастанл с 24 паунда.

-промените в дизайна са незначителни. Най-вече те са в ИНТЕРИОРА: 2 поставки за чаши (преди е имало само ЕДНА), има елементи наподобяващи Алуминий, както и дизайна на корите на вратите е променен.

----------------------------СНИМКИ---------------------------------

Снимки Екстериор серия#1

Снимки Екстериор серия#2

Снимки ИНТЕРИОР

-------ОПИСАНИЕ, ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ПРОМЕНИ НА НОВИЯТ МОДЕЛ HONDA S2000--------

Впечатления от Новия модел S2000, сравнен със стария

Характеристики на Новият двигател

Новият Интериор

Новият Екстериор

Новото Шаси

[гот ми е][гот ми е][гот ми е]

ЗАБЕЛЕЖКА: ЗА ДА ВИДИТЕ ТЕЗИ ЛИНКОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ В НАЙ-ЯКИЯ ПОРТАЛ ЗА ХОНДА/АКУРА ЕНТУСИАСТИТЕ, А ИМЕННО: www.vtec.net !!!

Вече хората правят тестове на новото S2000 !

Теста, проведен от "edmunds.com", както и ТОЗИ от "AutoWEEK" !!!

Интесно какво казват от "edmunds.com": "The new S2000 feels quicker and likely hits 60 in about 5.5 seconds"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ето ги и НОВИТЕ, НЕпоказвани (от мен !!!) до този момент СНИМКИ на новото S2000 B) B) B)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Най-изумителното е, че - Японската (чийто снимки са в предишния ми пост) и и ЕВРОПЕЙСКАТА версия за 2004-а година ЩЕ продължава да бъдат със "стария", 2000 кубиков мотор !!!Новият, 2200-а кубиков мотор е предоставен САМО за Сев. Америка !!! ЧУдно защо ли ?! :( !!! :o:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Тва е заради скапания УСА бензин!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

!!! Eeee trepa4 e osobeno s tiq 2 "DULA" otzad napravo.... :D Mnogo me kefqt ma6ini s dva auspuha :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

S 2000 си е приказка от където и да го погледнеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Добре е че са зпазили сащата форма,а не са я окепазили като Сивика 8 генерация!!!Няма по добър спортен автомобил в този клас!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Тва е заради скапания УСА бензин!

Какув е там бензинът?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

И все пак това е тема на година и нещо, НЕразбирам защо я "съживихте" от архива... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

Дааааа, дали да не си купя една такава! ;);) За сега маи само ще я сънувам... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...