Jump to content
Guest beneton4o

Страхотен Civic

Recommended Posts

Guest bat_gogo

мамка му, тая кола доста хваща окото и цената е добра защо не я бях видял преди месец и половина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Едва ли е истинска обявата. Виждал съм я същата в mobile.de, цената там е доста по-различна...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Незнам дали е същата обявата, обаче снимките са обсъждани във форума преди няколко месеца. Тогава обявата май беше фалшива. Поровете :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Незнам дали е същата обявата, обаче снимките са обсъждани във форума преди няколко месеца. Тогава обявата май беше фалшива. Поровете :huh:

Правилно :/ . Дори се обсъждаше дали не е със задно предаване заради баниците отзад. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

мммм да най вероятно е фалшива, сега ще заспя спокоен :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Имаше я преди време да ... но беше 10 бона цената. Имаше и повече снимки.И аз мисля ,че е нереална ама кой знае :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

ми снимката е на двуваловия дзвер ,а пък пише 125 коня и тази цена -ментарджийска е обявата със сигурност -

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Што ли и аз си мисля че пълна прадня :) Ако се обърне внимание на снимката на мотора и това че в обявата пише 126 HP може да ти стане ясно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Asenski

Момчета има вариант да е истинска КОЛАТА.Но даже и да е истинска..........ХАЗамислете се върху варианта Милениум Едишън.Windows ME!!! Дано ХОНДА са нямали същия успех като Майкрософт.И все пак колата много хваща окото.НО мойто мнение е това което е "МЕ" за нищо не става.Сравнение с другите продукти от същата марка. :P:):P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Аз немога да разбра какъв е смисъла в такива обяви. Да не би да имат някъкъв инпулсен телефон 50 лева в минута или какво. :) Да не им доставя някъкво мазохистично удоволствие да ни дразнят. :)

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

В доста от случаите някои пуберчета искат да се изкарат с голема чурка като им звънят постоянно в училище и се обясняват на дълго и широко :) Кога ще спрете да им се връзвате не мога да разбера :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Момчета има вариант да е истинска КОЛАТА.Но даже и да е истинска..........ХАЗамислете се върху варианта Милениум Едишън.Windows ME!!! Дано ХОНДА са нямали същия успех като Майкрософт.И все пак колата много хваща окото.НО мойто мнение е това което е "МЕ" за нищо не става.Сравнение с другите продукти от същата марка. :P:):P:)

Ами... в предната тема някой колега беше написал, че завод за тунинг в Швабия поема производството на уникална серия VTI-ки, тоест искам да кажа двигатели от Б серията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Аз немога да разбра какъв е смисъла в такива обяви. Да не би да имат някъкъв инпулсен телефон 50 лева в минута или какво. :) Да не им доставя някъкво мазохистично удоволствие да ни дразнят. :)

може да са си направили та*ак с някой. :P

Един колега го бяха измайтапили така в мобиле-то мин. година (докато бяха безплатни обявите още). Бяха пуснали обява за голф тройка за 3000 лв със снимки на някаква лачена колица. Един месец му строшиха телефона! Денонощно звънене на всеки 5 мин.

5 пъти звъня до IT-та на сайта да махнат фалшивата обява и не му я махнаха!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

обявате е от mobile.deдори си свалих снимките че ми харесапак и за тия пари.........?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Ах,то е очевидно,че обявата е няква измама :) ,бивало с импулси или квот се сетиш(все ще се намери някой балък да се обади),но евала на изработката :) -рядко красива 5г е тази!Много е хулиганска :P ,а и този wide bodi kit :P .........ама пусти кинти ,откакто вдигнаха баничките и все не остават :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Arminius

един път си бях направил майтап с един мой колега и приятел като му публикувах колата АУДИ 80 1.8Е ... и т.н. ... бях го обрисувал доста добре... джанти..люкове музика и ала бала.. за цена от 2800лв. Ми запалиха му телефона .. 4е и имаше и такива дето в 11 часа ве4ерта му звъняха .... :):) и то само да се избазикам.. ама наистина подейства.. е, след 2 дена я махнах щото не съм чак такъв гад:P така че това може и нещо такова да е.... и съм сигурен че доста хора звънят :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Вижте аз какво намерих за милениум едишън но за Дел Сол :lol:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Super яко .... ама си е баси и играчката докато стане ! ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...