Jump to content
Guest Anatoli_Dutsov

ХУбаво масло

Recommended Posts

Guest Anatoli_Dutsov

така и така дойде време за маслото ... а и като ще има турбо натоварването ще е по голямо за двигателчето ... кажете добра марка и магазин (знам че сичките са добри ако не са менте за това питам кой от къде си купува маслото :huh: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Ако си от София, иди в Проспийд и си вземи Мотул. Те ще ти препоръчат най-доброто за турбо D16-ka. Ако не можеш, гледай да е с висок температурен диапазон на вискозитета, знам че на Мобил 1 10-40 е с доста добри показатели. Само че на мен лично 10-40 ми се вижда гъстичко. Хонда препоръчват 5-30, но мисля че няма да сбъркаш ако вземеш ето това масло - Castrol Syntec 5W-50.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Motul....след като си пооправя карантиите минавам и аз на такова....иначе сега съм с Мобил и съм доволен като имам предвид че сегментите са ми тоталн БОЗА

Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatoli_Dutsov

ок мерси ще потърся проспиид и ще питам какво препоръчват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatoli_Dutsov

купих си мотул 8100 5в40 тоя на проспиид ... шеф някав беше каза че това е най доброто след льоман дето струва майка си и баща си ... това е 115,20лв за 5л а онова беше 70 и няколко лева за 2л

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Тва 8100 в туба ли си беше или ти сипаха наливно? А шефа предполагам е бил Ники Златков.

Редактирано от Mario Pankov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Motul V300 Competition 15-50 не бе6е ли по добрия избор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatoli_Dutsov

тои ми предложи това ... ники се казваше май ... каза ако нямам пари за льоман да си взема това ... следващото най добро било ... ето го на снимката точно как изглежда

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ти май не6то друго изка6е да покаже6 а не маслото ;);) Айде 4естито

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatoli_Dutsov

фана ме ... :( мерси :D но в интерес на истината никъде не съм снимал само маслото ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Наистина Мотул 5W30 300V POWER RACING е върха на сладоледа за зимния сезон,ама и цената му е красива.Разликата е че е малко по-тънко от 8100 и леко го пипва на високите обороти.Иначе преди години съм карал с Castrol Syntec 5W50 и вдигам и 2-те си ръце за него.проверено точно с турбина ..раскошно масло и е по-евтино от Мотул.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

аз точно от този мотул съм страшно доволен ... но не съм го 'надувал'

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

чакайте сега това масло само за хората с турбини ли е или става и за обикновено двигателче защото аз съм със мобил 1 10 на 40 и съм доволен ама ми се иск а да пробвам с друго масълце още по тънко та да знам това ще стане ли и за мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatoli_Dutsov

не е специално но в подходящо за по високи температури ... които не са проблем за турбото :lol: с други думи става за турбо коли ма се слага на сичко :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...