Jump to content
Guest UniCorn

Колони Hertz Dsk 165

Recommended Posts

Guest UniCorn

Искам да попитам, дали някой колега от форума е слагал ето тези http://www.avitel-bg.com/popup1.php?ArticleID=1059 говорители във вратите на Сивик 5 генерация хечбек, тъй като оригиналните са доста по-малки като размер и се чудя, дали ще могат да се вмъкнат някак си тези?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Да. Ама си правих фланци :huh: Имам нужните инструменти и умения, но ако си сменя колата ще дам на някой 30-40лв. да ме отърве от чанча :/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Искам да попитам, дали някой колега от форума е слагал ето тези http://www.avitel-bg.com/popup1.php?ArticleID=1059 говорители във вратите на Сивик 5 генерация хечбек, тъй като оригиналните са доста по-малки като размер и се чудя, дали ще могат да се вмъкнат някак си тези?

Стават, но трябва да им сложиш фланци. А и на мойте им изгоряха пищялките...Не ти ги препоръчвам, по-добре Helix или JBL. Ако не сложиш фланци няма да ти се сваля прозореца до долу. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

А и забравих да ти кажа, оригиналните дупки не стават. На мойта като я правих ги поразтворих малко, не трябва да се разтваря много. Раздуваш дупките, задължително ги грундираш, боядисваш и слагаш фланец и на него колоната. Желателно е да уплътниш със малко Динамат, в Тояга има. Ако не грундираш вратата може да ти изгние доста бързо защото при раздуването пада боята. Имай в предвид, че четох и в един Англииски форум доста оплаквания, че въпросните пищялки горят. Средите не впечатляват изобщо със свиренето си.

Редактирано от Mario Pankov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Никво раздуване. Аз съм с такива отпред и само фланци си направих.Колега, ако ще си вземаш двукомпонентни колони, къде ще си сложиш пищялките? Не ми казвай, че ще ги лепнеш на таблото отгоре :):P А и между другото не разчитай само на тези. Вършат работа само колкото да придадат обемност на звука. Иначе баланса леко тикнат назад и на ВКН-ите свят им се завива :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

на мен пищялките ми ги сложиха на вратите горе...пробиха дупки и там ги боцнаха..и хич не е лошо. Иначе аз съм с 16 см долу и се слагат фланци и всичко е наред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT

Не ви трябват фланци е хора слагате пръстена на решетката на колоните и го обращате обратно няма ко да си играете аз съм с хертз и моите са така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest UniCorn

Още един въпрос ми възниква по аудио темата.Къде е по - добре да монтирам колоните, които ще са задна линия - на кората, която покрива багажника или отстрани на корите (вляво и вдясно) на задната седалка. Аз май предпочитам отстрани на седалката, но ме интересува и вашето мнение. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT

Ами бате по принцип на корите на задната седалка ще е по гот ама няма място да се наврат даже и 13см говорители така че за хеч си остава кората като вариант.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...