Jump to content
Guest Jonini

Как се паркира с Touareg

Recommended Posts

Guest Jonini

С тази гледка днес се събудих.honda Не мога да се разправям вече с хора, които явно не почитат правата на другите. Ако се бях обадил на КАТ по-вероятно на мен щяха да ми напишат акт, че съм се наврял под горкия човек. Цялата ми кола е одрана от добре паркиращи "колеги" и няма да мога да си заработя надницата в работата, ако трябва всеки път да ходя до застрахователи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

С тази гледка днес се събудих.honda Не мога да се разправям вече с хора, които явно не почитат правата на другите. Ако се бях обадил на КАТ по-вероятно на мен щяха да ми напишат акт, че съм се наврял под горкия човек. Цялата ми кола е одрана от добре паркиращи "колеги" и няма да мога да си заработя надницата в работата, ако трябва всеки път да ходя до застрахователи.

що не взе една отверка да му изкормиш парк сензорите? и без това не ги ползва :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Мноо кофти,брат :) ,наистина не се съобразяяват тиа с големите джипове) :/ ,ама тоз кат го гледам бая се е мъчил за да постигне това прекрасно паркиране :huh: ......Ужас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

и няма да мога да си заработя надницата в работата, ако трябва всеки път да ходя до застрахователи.

Точно за това се навъдиха толкова много, щото не ги карате да си плащат за простотиите :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Акъл и образование пречат!На този явно нищо не му пречи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

А най-жалкото е, че джипът е на доктор гинеколог, които работи в Германия и направи клиника тук за чудо и приказ. Щом този човек няма морал питам кой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Що не вземе да дойде някое селянче с трактора и да му се качи върху джипа а. Да видим кой кой. :P;):huh::/;):):):):/:):D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

На твое място бих се погрижил за гумите му... :huh:

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ей младежи :/ Не бъдете толкова агресивни :) Повечето от богатите чичковци като чуят за кат и питат колко :huh: Нямам нищо против насилието, ама като крайна мярка :/ Вместо да си създавате още проблеми, опитайте първо да извлечете полза от ситуацията :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

тая кола и настрани ли можела да се движи или е с вертикално приземяване ? :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

И мен ми е трудно да осъзная т'ва нещо как се е набутало там !Ми скарай му се на доктора, щом го знаеш кой е ! Сега в крайна сметка си в правото си ... Според мен само някоя женица , може да е такава ентусиастка да се пробва да се навре на такова тясно място :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

И на мен ми е писнало от такива ебльовци, или каки които от много лапане им се завива свят и не могат да паркират! :):P То този не може и да се каже какво заслужава такъв лайньо,да му надраскаш боята,гума да му спукаш знае ли човек? :P Sorry педерастията не се отстранява ,май не се и лекуваше! :P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

тоя голям майстор да го паркира джипа на толкова тясно място! трудно се паркира по центъра, особено с такава голяма колапредполагам пораженията по колата не са от него?ако е така, какъв е проблема? особено ако имаш място да излезеш назад?но спокойно можеш да извикаш КАТ да му съставят акт, и да вземеш пари за ремонт на колата от неговата застрахователна компания

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

тоя голям майстор да го паркира джипа на толкова тясно място! трудно се паркира по центъра, особено с такава голяма колапредполагам пораженията по колата не са от него?ако е така, какъв е проблема? особено ако имаш място да излезеш назад?но спокойно можеш да извикаш КАТ да му съставят акт, и да вземеш пари за ремонт на колата от неговата застрахователна компания

Както каза колегата трудно ще съставят акт на народната кола, защото е недоказуемо кой в кого се е мушнал. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Айде стига де :) Трудно доказуемо? Единя живее там а другия работи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

ее доста труд за тоа паркинг и аз не бих се справил ;) маитап бе . ходи питай го така ли са го учили и да искача от нямой лев ако не вендета :) !П.п ити си кyпи тарляк така вече няма да те качват или си вдигни клиренса ;)

Редактирано от PRO-DRIVER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Diado Mraz

Пич, много кофти ;)Ако не се лъжа това е на Бачо Киро? (Освен ако няма друг такъв подобен случай за последните 3-4 дена) ;) А относно тази случка аз редовно псувам "колегите", които спират пред входа на паркинга на кооперацията и трябва да излизам с 1000 маневри и да се ядосвам и губя ценно време. Според мен това се дължи на лоша култура на повечето шофьори както и на елементарно незачитане на чуждата собственост. Аз не съм оптимист, че това ще се промени скоро ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Е братоци и аз уча за ЕнжИнер, ама те такъв не съм виждал. Това мацка и да се насе*е няма да може, пък и те са шубелийки и не се пробват. А на тоя пич вярно си заслужава да му откъртиш сензорите, а следващия път му свали чистачките и му ги сложи на предния капак, да видиме дали ще се научи.Направо си за съчуствие, а той за оплакване!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Пич, много кофти :DАко не се лъжа това е на Бачо Киро? (Освен ако няма друг такъв подобен случай за последните 3-4 дена) :( А относно тази случка аз редовно псувам "колегите", които спират пред входа на паркинга на кооперацията и трябва да излизам с 1000 маневри и да се ядосвам и губя ценно време. Според мен това се дължи на лоша култура на повечето шофьори както и на елементарно незачитане на чуждата собственост. Аз не съм оптимист, че това ще се промени скоро ;)

Да, на Бачо Киро е, колега. Майтап беше, когато започнах да снимам и излизат от клиниката работници и единия ми вика: "Недей да снимаш, че това е шефа на клиниката" хе хе ;) , а пък другия супер нагъл до безумие ми казва : "леле как си се наврял така" останах без думи и им викам и на България да е шеф не ми дреме. Кофти е, че бързах за работа, но и не вярвам, че КАТ щяха да му направят нещо! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

В нормалните държави многократно съм ставал свидетел на подобно паркиране "по слух" - назад, докато опре в колегата зад теб, после напред по същата схема. Какво толкова чак пък е станало? Има ли някаква щета по бронята на хондата?

Редактирано от mastorpetko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

тука плаче за отверка винил... :D що не изкоруби нещо за спомен???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Имам един познат,който беше предупредил някакъв,който спира точно пред входа на блока да не спира там.Само ще спомена,че спиращия беше с Фолксваген Пасат.На третото предупреждение моя познат му пусна паве върху тавана на колата.Блока е 15 етажен,сега си представате как е изглеждал Пасата и дали повече ще си помисли да спре там.Не го препоръчвам това,но действа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

моя познат му пусна паве върху тавана на колата

Поредното доказателство колко болни хора има в БГ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

моя познат му пусна паве върху тавана на колата

Поредното доказателство колко болни хора има в БГ :)
мдааа ... :) а ако имаше дете в колата?дори и да не е в колата, спокойно може да не уцели от 15тия етаж, а за тези 3-4 секунди, в които пада, да мине някой човек отдолу и да го нацели с павето ... ей простотията вярно край няма!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o
:):);) направо не ми се мисли колега- рубриката "no comment".Я аз да слеза да преместя мойта ,че е на паркинга и все още в обсега на тоя от 5-я етаж ;););) ......Дано да стигна невредим до нея ;) Редактирано от beneton4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ето ТАКА се паркира:)

ееееее тоя нема равен :D:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

ето ТАКА се паркира:)

ееееее тоя нема равен :D:P:P
Уникум! Печели приза "Ударен на паркинг!" на застрователите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Е***ти и пича много е зле :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

С тия павета дето летат от прозорците май ще ходя да си погледна колата че и аз я оставих пред един блок малии какви психопати има в Бедната София мъка мъка :unsure::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...