Jump to content
Guest at_chuchev

прекъсва сивика

Recommended Posts

Guest at_chuchev

ЗдравейтеЗначи от 2 дни колата ми се държи много странно. Незнам дали има връзка, но в събота смених бутилката на газовата ...само бутилката без нищо друго да се пипа. След това като си идвах към София..колата ми загря, но не до червено, а малко преди него...това е обяснимо защото ми беше свършил антифриза / тече си отнякъде хайвана/ обаче иммах идруг проблем...тъкмо излизах от пловдив и почна да се дави...давам газ а тя прекъсва /пробвах и на газ и на бензин...все едно и също/...спрях...натиснах кабелите на свещите надолу /и аз незнам защо го направих :huh: / и пак тръгнах..пак малко прекъсваше и след тва спря да прекъсва и я натиснах и със 150 си доидох до софия. Обачее пак от 2 дни държи много ниски обороти...дори и на бензин...преди заставаше на 1000 и не мърдаше, а сега постоянно играе и пада. Даже на газ пада под 500. И както си карах преди малко...викам дай да си я изрежа, ама не ....давам аз газ на 1ва ...тя тръгна и изведнъж заби носа...отпуснах ..подадох плавно и така си се прибрах...при всяко рязко подаване на газ колата почва да прекъсва и да забива носа...карах на бензин!Та моля ви някой ако може да помогне.П.С. Омбре още ли е с този номер:0877246632 , понеже онзи ден го търсих цял ден...и ми казва: абоната в момента не отговаря...та ако има някой друг номер на който да го намеря ще съм ви благодарен.Лека вечер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

такива ненадейни проблеми според мен се получават най-често вселдствие на неизправности във втричната верига на запалването.Може да се ебава и TPS (забива нос), някой вакуум да се е разхерметизирал.Абе трябва да се огледа внимателно, едно по едно - най-добре при OMBRE.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Ами аз точно така мисля да направя..само да успея да се свържа с него и да видя кога ще има свободно време...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Успях да се свържа с Омбре :) утре ще я водя при чичо доктор да я погледне :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Чучев ще е много добре ако пишеш от къде е бил проблема ще е полезно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Значи, ходих при Омбре. Видяхме и проблема от къде е. Нещо не е настроена както трябва и ще и прави диагностика май...чесно казано и аз не запомних точно какво ми каза...но май нещо свързано с въздуха и бензина ;) Значи ако има желание....мога като я направи /понеже още не съм я оставил/ да го питам точно какво и е било и да пиша тук ;)

Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

и ако ти каже ,че не може да ти каже или че се доплаща информацията ;) да знаеш ,че си прави бъзик и след много натиск си казва - не се предавай ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

хахах няма да се предавам;) ще му досаждам докато не си каже всичко ;)

Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...