Jump to content
Guest ti6o

Имаме предатели!

Recommended Posts

Guest Dragi4

Бате аз ли4но 6е си го преместя в другия,не им са вързвай,не са длъжни да харесват Хонда.Аз съ6то не харесвам емблемата наподобява6та пу..а ама си трайкам.Там 1 ми заприли4а на 4лен от на6ия форум,снимана е неква синя ко4ина

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

прочетох и двете страници по темата и установих че имат свястни хора между тях но има и такива дето са като емблемата на любимата им марка :P не ми се коментира коя е по-добрата кола или да се заяждаме с тях нека всеки се радва на неговата си кола па ние си чупим главите с нашите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

И аз си направих труда да прочета 2 страници ....но не виждам предател...тая мацка не ми е известна от нашия форум ! Кво по-точно те притесни в тая реклама на хонда в Р'ино-форума ве мой ?! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Абе аз не казвам, че тя е предателка, а че много фенове на Хонда, карат Рено, некво ми е тъпо и странно. :/:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

последния пост е смазващ:"рено 5 турбо 1.4 1980 и тя е атмосферка и тя е 160 коня"..... Муууахахах.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

да и аз я прочетох таз простотиянякои са компетентни други се правят на такива ама тоз последния пост - А Рено 5 турбо 1.4сс от 1980г. е 160к.с. и тя е атмосферна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Абе аз не казвам, че тя е предателка, а че много фенове на Хонда, карат Рено, некво ми е тъпо и странно. :/:huh:

Братле, колкото по-рано го преглътнеш, толкова по-добре за теб. Аз лично нямам автомобил, баща ми кара Пасат, а аз си мечтая за Хонда.Така че гледай да ти е кеф всеки един момент докато си с колата си, че да ти е добре на душата!А по въпроса с диагнозите по форумите... всички ги познаваме :) Редактирано от dancing_niki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

прочетох и двете страници по темата и установих че имат свястни хора между тях

:huh: Направо съм изненадан :/ Тия пичове май четат повече отколкото пишат. Започвам да ги харесвам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

Не карам рено, а ХОНДА и това че имам доста приятели, които карат рена не ме прави по-малко фен на марката!!! А ти като имаш Twingo и кво от това...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Е да ама, аз го имам преди хондата, за това се чудя как е възможно да правят некви прилики и сравнения. :/:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Ми евала на мацето :) ,просто яко се е изкефила......Другото което ми хареса е , че само в тази тема имаше няколко човека,които карат рена,но се кефят и на наща марка :) .А, и да кажа ,че ако нямах финансовата възможност да си закупя хонда,сигурно щах да карам и аз някоя друга марка ,но това прави ли ме по-малко фен на МАРКАТА :huh: ???Ами дай като си пия кафето с близки приятели от БМВ клуб,да си слагам шапката и тъмните очила :):):/:/ .Стига бе ,хора сме сички (пък и аз съм сигурен че колегата просто е изпуснал да сложи кавичките в заглавието :D .....Аиде мир и разбирателство м-у народите (клубовете де ) и просперитет на най-"H" :P убавия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Съгласен съм с колегата Бенетон4о :huh::/:) , мир да има

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Най-готиното е ,че има 2-3 сектанта дето къде откъде чули по нещо и спорят яростно . А останалите членове им е ясно ,че хондата не е случайна марка и им се противопоставят :/. Ама на невеж , квото и да му говориш как да те разбере :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest astralmind

аз пък поздравявам женицата че е постнала филмчето да ми са напълни душата :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ludemir

ХОНДА Е РЕЛИГИЯ.ТОВА Е НАРКОТИК ОТ КОЙТО НЯМА СПАСЕНИЕ.САМО ,ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА ДРУГИТЕ МАРКИ НЕ ГО ЗНАЯТ.САМО МОГА ДА ГИ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА. :huh::/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Asenski

Филмчето е много яко и мен ме кефи.Само не знам защо колегите от рено форума (някои от тях) се нахвърлиха толкоз яростно върху хонда.Та даже някой спомена разни неща за клапани,Втек и мощност от малолитражни ДВГ-та (не разбирам) много се чудя на такива хора :huh::):) Мир да има момчета П.С.Въпреки всичко,което казах това го оставям без коментар. :/:):/Mugen POWER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Ами що се чудите , че не им харесвало да се рекламира хонда в тяхния форум ??? хора всякакви - едни ще оценят по достойнство други не .. това е ... все едно да рекламираш пържоли от свински врат в центъра на Истамбул .. :huh: сама по себе си стоката е много хубава просто не е за този пазар нали ? пък и все едно и сред нас няма мекерета :/ аре със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

Абе аз не казвам, че тя е предателка, а че много фенове на Хонда, карат Рено, некво ми е тъпо и странно. :):)

давам за пример себе си като един от тези фенове :huh: та... не не знам дали си се замислял,4е няква 4аст от тези хора не са имали пари за ХОНДА както бе6е в моя слу4ай :/ за 3000 едвали мога да намеря ЦРХ 2ген. или сивик5 без да се налага да вложа о6те толкова ,4е да заприли4а отново на ХОНДА :/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Ха ха ха, има наистина сектанти там, но ми прави впечатление, че са от най-разбиращите :huh: Интересно е, че има много стабилни хора дето не пишат глупости. Евала!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

абе няма лошо, кой каквото си харесва, аз също от както се качих на хонда се пристрастих, но преди това карах рено и като цяло съм имал зблъсък с 3-4 рена, немога да отрека че са жилави коли и возят доста меко :/ , аз лично ги предпочитам пред немската им конкуренция :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Както каза колегата , да си го преместим в другия крачол!Другиа вариант е да си направим прифил там и да им обясним причината за 100-те поста с клипове и филмчета на Хонда :))))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

Както каза колегата , да си го преместим в другия крачол!Другиа вариант е да си направим прифил там и да им обясним причината за 100-те поста с клипове и филмчета на Хонда :))))))))

Вече ми заключиха темата и не виждам смисъл да им се обеснява това... всеки си има право на собствено мнение... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Имам двама много добри приятеля от Рено форума. Все свестни хора. Особено единия ми е казвал в очите, че когато си е купил Клиото не е имал пари за Сивик, а му се е искало... Много свястно момче. До колкото прочетох и повечето са свестни. А това с атмосферката Рено 5 Турбо... :P:):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

Тишо :) къде видя предателиаз мернах една мацка сладка, която рекламира форума и маркатаповече не ми трябва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Само не знам защо колегите от рено форума (някои от тях) се нахвърлиха толкоз яростно върху хонда. Mugen POWER

Защо ли?- Само застани до някое рино на светофар и натисни педала на газта зверски и виж къде остава риното!Карал съм сценик 150к.с.,да не се изхвърлям,ама хонда с 90к.с. тича повече :) Да не говорим за прехвалената бакара и 1.8 с огромните 110к.с.Само Уилямса им е на ниво,ама там цената е....не питай...........За меган по-добре да си мълча...Дано не затворят и тази тема,май се поувлякох........ :P:P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Тишо :) къде видя предателиаз мернах една мацка сладка, която рекламира форума и маркатаповече не ми трябва

То все ще се намери някой да мета съчки в огъня да прай пожари и мацката и колегата, добре че са малко хората във форумите, връзващи се на подобни провокации та да стане по една хубава разправия м/у двата клана :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

То все ще се намери някой да мета съчки в огъня да прай пожари и мацката и колегата, добре че са малко хората във форумите, връзващи се на подобни провокации та да стане по една хубава разправия м/у двата клана :)
И да оставим колите ни да говорят вместо нас :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Чудя се какво ли ще стане ако я пуснем същата тема у форума на пилотите /Голфаджиите/. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Абе човек, който може да напише: "А Рено 5 турбо 1.4сс от 1980г. е 160к.с. и тя е атмосферна!" какъв е според вас? атмосферен ли е или турбо? Първата турбо, атмосферна кола!!!;) Един колега живее в Бистрица и вика, че напоследък много се купували френски "коли" (слагам го в скоби, за да не пиша истинската дума, която каза).- хората си правели курници :);) Иначе нищо лошо- за всеки влак си има пътници. А относно мечовете и конете, - знам само че стария президент Буш ходи в Япония да преговаря със "самурайчетата" и тогава припадна. Беше някъде 90-те години, началото на техническата експанзия. За загубите на американското автомобилотроене няма да говорим. Абе, айде вие си знаете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Защо ли?- Само застани до някое рино на светофар и натисни педала на газта ...

Колега моля те недей да иронизираш по този начин . Предполагам няма да ти е приятно в отговор някой да напише примерно онда. Трябва да има взаимен респект , без значение харесваме ли другите производители !

.... да не ставаме и ние за резил като пича с турбо-атмосферката ;) . Сигурно е била V4 и от едната страна е била с турбо , от другата - без ;):);)

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аз пък реших да постъпя като някой от техните модератори като дори не си направих труда да прочета цялата тема тук.Тишо, при цялото ми уважение - ИЗСРА СЕ БАЦЕ!Абе мама му стара, погледнете отношение бе хора:

Защото рискуваме отново безкраен спам и в нашият форум и във форума на Хонда. И конфронтация между форумите. Мисля че от тази конфронтация нито Ние, нито колегите от Хонда клуб ще спечелим.Всяка кола си има свойте плюсове и минуси. Карали ли сте такава кола? Аз не съм нито и Вие! Имате ли преки впечатления от тази кола? Аз лично нямам. Не мисля че и някой тук има. Следователно нямаме право да квалифицираме нещо от което си нямаме ни най-малка идея, като "кенеф" или "Японско Голфче" Когато покарате на тест драйв, тогава си кажете оценката.@Krasea Колега и аз не мисля че тук е най-удачното място за такива реклами. Това е все едно аз да пусна реклама на Рено във форума на Хонда и да искам обективно мнение... Разбира се че няма да го получа.

и после...

Извинявай колежке.Но мисля че не си ме разбрала правилно. Имах в предвид, че тук няма да го оценим и да се изкефим така както биха го оценили и изкефили във форума на Хонда. Не съм казал че колата не е хубава, само защо не е Рено.

е кажете ми че не е пич.Този форум НЕ Е МОЙ, но докато съм модератор не мисля да толерирам подобни подстркателства.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...