Jump to content
Guest lud fen

закрепване на бронята

Recommended Posts

Guest lud fen

колеги за пореден път накой ми е натиснал предната броня де..ба нещастниците не се научиха да каратта значи зяпат фугите под мигачите вече и от двете страни сигурно и някой друг има тоз проблем или е имал и го е отстранил по някакъв начин да каже дайте идеи някаквине знам при хеча дали е така ама мойто седанче и отзад и отпред са поувиснали броните. Ако дупча с дрелката и да навивам види няма ли да корозира скоро дупката и ефекта да е никакъв..Абе дразни ме като ги видя така броните дайте акъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Подложи шайби м/у бронята и гредата и ше стане "чудо" ! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

И при мен има лек подобен ефект на задната броня - само от снега и калта дето се трупат май и натежава и каквато е фина нещо ме притеснява.Ама че изречение стана.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest хари7

Странна работа зна4и :) ,и при мен задната е увиснала,и зее страховито..Скоро се гъзурих да видя откъде идва проблема,но така и не разбрах не6то по-особенно!!Ако някой е правил подобна манипулация нека да сподели :) /за отремонтирането имам предвид/ :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Колеги, аз имам един подобен проблем и ще го споделя тука - решетката ми трака от съприкосновението с предната броня... Това как се оправя?като си работи на празен ход, отвън се чува едно тракане като на дизел, а иначе двигателя си мърка тихо. На мен ми беше увиснала предната броня от удър отдолу в една зверска дупка, но един майстор бояджия го оправи до някъде, не е съвсем перфектно

Редактирано от My Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Задната вроня се закрепва за 7 места при 5-та ген хеч. Зад задната гума, под стопа, под вратичката на багажника, под другия стоп, зад другата гума и на два шиша които са закрепени за купето при резервната гума. Те са много кекави и ако са криви бронята увисва, тъй като под стопа се захващат с щипки. Тази връзка не е много здрава и увисва лесно. За решетката на колегата My Honda незнам. Предполагам че ако я уплътни с нещо ще стане. Незнам как се зашваща, но ако е на щипки могат да сменят.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

без да искам предната я пооправих Бях свалил мигачите по друга причина и гледам под тях има по една планка от купето към бронята - ама много тънки бе та бяха поувиснали от натискането на бронята. Та ги поуправих и си пролича веднага. Задната е по сложна поне при мен - трябва да си сменям веждите /някой да знае къде продават/ та след това за бронята да мисля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...