Jump to content
cvetomill

Маркучи - от къде

Recommended Posts

Здравейте,

установих, че имам 2 маркуча, които са спукани и изпускат антифриз при по-високо налягане. Ако добре съм се ориентирал са ето тези:

2. 79721-S04-000 маркуч

1. 19506-P2J-000 маркуч2

Та въпроса ми е от къде мога да си ги взема най-бързо, от общата поръчка предполагам ще чакам доста. Интресува ме къде в София мога да ги потърся? Разгледах и намерих няколко варината, но не знам дали ще имат такива части: Ауто Плюс, ауто хелп или направо в Бултрако да звъня да ги питам Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи маркучите от някоя кола като твоята, която се продава на части.Ако пък искаш чисто нови, провери в магазин ПАПЕ на бул. Ботевградско шосе.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така определено няма да са от Бултрако:

79721-S04-000 - 67,95лв.

19506-P2J-000 – 16,16лв.

И аз си мислех за морга или кола на части, ама първо знам ли ги дали пак няма да ми направят проблем, въпреки че тези предполгам са наранени при смяна на водната помпа и второ по моргите нещо ги няма особено а ми се иска максиламно бързо да ги слагам и да доливам хубав антифриз без да го оставям на улицата.

paRADOx ще поглена в този магазин, дано ако ги имат са на по-нормални цени. Като ги гледах от САЩ са под 10$ двата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С магазин ПАПЕ така и не можах да се свържа по тела, по другите магазини за авточасти нямат такива компоненти. По-големия вече си го взех от един сивик на части, а късия понеже го има само на 1.5 ще го поръчвам от общата поръчка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...