cvetomill 40 #1 Публикувано 12 Ноември, 2013 Здравейте, установих, че имам 2 маркуча, които са спукани и изпускат антифриз при по-високо налягане. Ако добре съм се ориентирал са ето тези: 2. 79721-S04-000 маркуч 1. 19506-P2J-000 маркуч2 Та въпроса ми е от къде мога да си ги взема най-бързо, от общата поръчка предполагам ще чакам доста. Интресува ме къде в София мога да ги потърся? Разгледах и намерих няколко варината, но не знам дали ще имат такива части: Ауто Плюс, ауто хелп или направо в Бултрако да звъня да ги питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 13 Ноември, 2013 Вземи маркучите от някоя кола като твоята, която се продава на части.Ако пък искаш чисто нови, провери в магазин ПАПЕ на бул. Ботевградско шосе. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #3 Отговорено 13 Ноември, 2013 Така определено няма да са от Бултрако: 79721-S04-000 - 67,95лв. 19506-P2J-000 – 16,16лв. И аз си мислех за морга или кола на части, ама първо знам ли ги дали пак няма да ми направят проблем, въпреки че тези предполгам са наранени при смяна на водната помпа и второ по моргите нещо ги няма особено а ми се иска максиламно бързо да ги слагам и да доливам хубав антифриз без да го оставям на улицата. paRADOx ще поглена в този магазин, дано ако ги имат са на по-нормални цени. Като ги гледах от САЩ са под 10$ двата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #4 Отговорено 16 Ноември, 2013 С магазин ПАПЕ така и не можах да се свържа по тела, по другите магазини за авточасти нямат такива компоненти. По-големия вече си го взех от един сивик на части, а късия понеже го има само на 1.5 ще го поръчвам от общата поръчка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове