Jump to content
Guest Patrik

кво става с цените на колите

Recommended Posts

Guest Patrik

тъй като вече има вкарани коли и се видя че излизат доста по евтино ми е интересно кво оправдание ще си измислят автокъщите, че да задържат ценитеама то и да ги задържат, никой няма да си купува от тях хахахахаах :P айде да си пожелаем по скорошно опресняване и адекватно коригиране на цените че съм наточил някоя хилядарка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

За моделите с по големи мотори според мен цените навън ще си останат кактр оса си били!!!Естествено без мито са по достапни но все пак :P))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

ми е интересно кво оправдание ще си измислят автокъщите, че да задържат цените

Скоро четох някъде как продавачите започнали да говорят как "на запад хората започнали да си сменят колите по-рядко - поради икономически причини" и коли се намирали по-трудно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

ми е интересно кво оправдание ще си измислят автокъщите, че да задържат цените

Скоро четох някъде как продавачите започнали да говорят как "на запад хората започнали да си сменят колите по-рядко - поради икономически причини" и коли се намирали по-трудно.
Хаааа, хааа! Това е най-голямия майтап! Ми то реално е точно обратното! Но според мен на запад може и да се вдигнат малко цените-логично, увеличава се и търсенето!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

по-скоро цените на по-старите коли ще паднат ,защото пазара е същия ,но народа вече за същите пари може да си вземе нещо по-ново и никой няма да купува стари :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

ето това става с цените на колите

Публикувано изображение

:):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Вчера се върнах от Астрия и Германия и мога да кажа че цените на някой модели са по високи от тези тук.Ако щете ми вярвайте ама съм се хванал за главатаЗаради шибаните Унгарци и Поляци не може да се пипне кола на нормална цена.Бях тръгнал да търся сивик 5-та за брат ми заедно с вуйчо ми,който 16-е години само с това се заничава и неможахме да намерим нито един който да прилича на нещо.Само някакви абсолютни боклуци за по 700-900 евро.Така че дерзайте колеги и мислете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Поляците много отдавна мътят водите,руснаците съ6то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Вчера се върнах от Астрия и Германия и мога да кажа че цените на някой модели са по високи от тези тук.Ако щете ми вярвайте ама съм се хванал за главатаЗаради шибаните Унгарци и Поляци не може да се пипне кола на нормална цена.

Бях тръгнал да търся сивик 5-та за брат ми заедно с вуйчо ми,който 16-е години само с това се заничава и неможахме да намерим нито един който да прилича на нещо.Само някакви абсолютни боклуци за по 700-900 евро.Така че дерзайте колеги и мислете

миналата седмица тъст ми и баджанака се върнаха от Германия. След 6-7 дневен престой и яко обикаляне за коли си взеха следните коли:

тъст ми - ауди а4 1.6 бензин, '98 г. 68 хил км. - 5500 евро. (+ 1000 евро разходи отиване/връщане, хотелчета и тн, но може и да са повече :))

баджанака - киа каренс 2.0 дизел 91 хил. км - 6600 евро (и той + 1000 евро разходи отиване/връщане, хотелчета и тн, но може и да са повече ;)).

Излишно е да коментираме избора им, но вижте цените колко им е излязло до БГ (отделно имат разходи и тук за застраховки, смяна к-тиви, регистрации, доп. разходи, за да вкарат колите в движение) и си правете сметка дали им е изгодно!

За това мой съвет е: ако не сте си опекли работата предварително през нет или познати там, не рискувайте на сляпо!

Аз лично имам много близки приятели в Италия (като студент съм работил 3 лета там), ако отида поне спането ще ми е безплатно, никога досега не съм си позволявал да си купя кола от там. А ходя от време на време на почивка из Италия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

За съжаление цените в Германия и Австрия не са от най-ниските, и когато една кола е в добро състояние, малко собственици и сервизна история цената е по- висока от тази тук.А въпросните чужденци, са склонни да платят доста по-висока цена от тази която ние може да си позволим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

За съжаление цените в Германия и Австрия не са от най-ниските, и когато една кола е в добро състояние, малко собственици и сервизна история цената е по- висока от тази тук.А въпросните чужденци, са склонни да платят доста по-висока цена от тази която ние може да си позволим.

Логично, наистина, ама тези условия не важат от тази година нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

Логично, наистина, ама тези условия не важат от тази година нали?
:lol: и аз т,ва исках да кажа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...