sinoptika 12 #1 Публикувано 5 Ноември, 2013 може ли някой да ми каже дали стъпковото моторче от двигатели D16A8/A9/Z5 е съвместимо /може да се монтира/ на двигател D16Z6/Z7 или друго което може да пасне на този двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #2 Отговорено 7 Ноември, 2013 Мога да споделя аз как разбрах кои IACV-та са съвместими с моя двигател. От този сайт: http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda видях какъв е парт номера на моето IACV. После от същият сайт направих търсене по модел(а не по VIN) и открих кои Сивици имат IACV със същият парт номер като този за моя двигател. Аз открих 4 двигателя за 6-та ген със еднакви IACV-та.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
el niño 4 #3 Отговорено 7 Ноември, 2013 може ли някой да ми каже дали стъпковото моторче от двигатели D16A8/A9/Z5 е съвместимо /може да се монтира/ на двигател D16Z6/Z7 или друго което може да пасне на този двигателМисля, че няма да се получи, едното е ОБД0, а другото ОБД1. А и видимо се различават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове