Jump to content
Guest Mario Pankov

Аудио Форум

Recommended Posts

Guest Mario Pankov

Какво ще кажете да се създаде общ аудио форум където да обменяме информация за аудиото на колите, кое е най-доброто за нашата кола и т.н.? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

ами да има доста маняци на музика,ще е от полза ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Аз като цяло съм ЗА , защото съм доста голям фен на аудиото , но темата мисля вече се е обсъждала и решиха че няма връзка, защото дали за хонда или за друго си е почти едно и също ;) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Аз съм ЗА!Тези дни точно това мислех ;) .....Нека темата се обедини в такъв форум-сигурен съм ,че интересът ще е огромен!Много добре ;) ,айде айде...... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

По този повод форума на Мазда е доста добре разпределен. Освен разделите които ги има тук си има и раздели за отделните модели, както и такива за различните подобрения, вкл. аудио, силов тунинг, олекотяване оптичен тининг и пр. Мисля че могат да се взаимстват добрите идеи. Едва ли колегите от Мазда форума ще ни се разсърдят ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

По този повод форума на Мазда е доста добре разпределен. Освен разделите които ги има тук си има и раздели за отделните модели, както и такива за различните подобрения, вкл. аудио, силов тунинг, олекотяване оптичен тининг и пр. Мисля че могат да се взаимстват добрите идеи. Едва ли колегите от Мазда форума ще ни се разсърдят ;)

По модели не е добра идея според мен защото много ще се разчупят нещата ... всеки ще чете за модела който притежава и ще се пропускат важни неща , които важат всеобщо.Засега няма толкова много теми ежедневно ,че да се налага разделяне. За аудиото може да се направи пробен период , защото сега аудио темите са твърде малко и не се знае дали нов раздел би дал тласък да се развият теми или ще си остане умряла работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Има ама защо да нямаме раздел във нашият форум за аудио?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Наистина нещата ще се размият ако разделим форума по модели. Аз искам като влезна да знам къде ми е някоя тема за алдио, за силов тунинг или за оптичен тунинг. Търсачката върши работа, но ако си имат отделен подфорум ще по-лесно за използване.

P.S.

Относно оредложението, мисля че точното му място на постване е: Информация, мнения, препоръки

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Идеята е добра, особено ако се помага на такива невежи, като мен :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum
http://www.tuning.bg/forum/viewforum.php?f=27 тук аудио разбирачите не са толковаа аудиото си е същото и на хонда и на пежоако нещо специфично е за хонда - питайте в техническите въпроси, сигурно и някой друг се е сблъсквал с този проблем преди.за останалите въпроси, според мен тунинг.бг е по-добрия вариант, нивото поне в този форум е добро, няма типичното мерене на пишки и обидите са минимални -- става за четене

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Аз пък си мисля че в един Аудио подфорум ше има доста повече коментари от "Поръчки от чужбина" ....примерно ! Лично мнение ! И нещата ще се синтезират на едно място . Както обичам да казвам ...създава се история ! ;) Аз съм ЗА !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest UniCorn

Аз също подкрепям идеята! ;) Мисля, че ще бъде полезно да си имаме такъв раздел в нашия форум.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

аз също съм за създаване на аудио форум

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

С двете ръце съм ЗА ! ;)Нека се направи анкета с гласуване по добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Подкрепям идеята, макар че наистина е възможно да се мине само с една ВАЖНА тема. Аз ще съм редовен писач в раздела, тъй като се интересувам не само от основното електронно тяло /усилвател, туба, плейър/ а и от жичкаджийството, поставяне, обезшумяване, ъгли.. всичко, което да допринесе не само за изграждането на една система в колата, но и за нейното професионално такова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

и аз подкрепям идеята ;) дано само има разбирачи от Пловдив, да ни дават акъл на срещите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

И аз съм за идеята.Струва ми се също и удобно например в "Технически въпроси" да има раздели според моделите.Не виждам какво лошо има че не е направено по тоя начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Аз също съм за нека има аудио форум от повече информация глава не боли :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Шшшш...кво стана с Аудиото ва ??! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

трай си че токувиж си ГО разкандърдисал, а има да прави няколко нови форума :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Да няма да е лошо да можем да обменяме информация и за музиката в колите си. Както повечето хондажии така и аз съ фен на яката музика и ще се радвам да науча нещо ново както и да сподела моите знания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

и аз подкрепям идеята :( дано само има разбирачи от Пловдив, да ни дават акъл на срещите ;)

Ако няма от Пловдив ще ми се обаждаш бе Майна ;). То моя ВЕФ не е кой знае какъв де ама мога да слушам поне... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз подкрепям идеята :rolleyes: дано само има разбирачи от Пловдив, да ни дават акъл на срещите ;)

То моя ВЕФ не е кой знае какъв де ама мога да слушам поне... :(
А кога ше направиш промоция на съградските фенове бе Иване ?! Хората само са чували за твоя "веф" ! Ше си земеме по един памперс ...пък ти ше намажеш некоя биричка ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

......А кога ше направиш промоция на съградските фенове бе Иване ?! Хората само са чували за твоя "веф" ! Ше си земеме по един памперс ...пък ти ше намажеш некоя биричка ! :rolleyes:

Винаги готов бре ! На някоя Хонда срещичка примерно :( Сега е време за вино и ракия - бирата и агнетата на Националната !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...