abcivic 1 #1 Публикувано 3 Ноември, 2013 (Редактирано) Здравейте, колеги! Направих си проста сметка, че няма смислъл да се опитвам да надграждам D14-ката. Сега ми поизпадна една оферта - ЦРХ 2ген. със доста добре тупкало сърце, но с тежка съдба - поразмазано от страничен удар в бордюр. Целта на проекта ми е да му взема двигателя и да го присадя на мойто жабе. (А пък останалите части ще ги наблюдавате в една секция малко по-надолу живот и здраве . Двигателят на рекса е двувалка - D16A9 или D16Z5 (мисля, че разликите са само в липсата на катализатор и ламда сонда при Z5, ако греша поправете ме). Както и да е имам да ви задам няколко въпроса: ще паснат ли тампоните, цялата инасталация ли трябва да сваля от рекса, със нейната скоростна кутия ли да остана или да сложа тази от Д14-ката, генерацията предполагам няма да пасне PLUG-AND-PLAY , но все пак ще пасне ли дори и с леко преправяне? И има ли смисъл от цялата процедура (моля не ми препоръчвайте B16ки, защото нямам възможност за B серия като покупка и поддръжка). Благодаря ИСКРЕНО на всички отзовали се! Редактирано 3 Ноември, 2013 от abcivic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djolev 6 #2 Отговорено 6 Ноември, 2013 Има тема за този двигател обаче в англичанка споредмен кошовете на сивиците са еднакви това да го каже някои който е на 100 %сигурен ако е така тампоните няма да станат километража на д16з5 е с жило също и съединитела е с жило потърси в търсачката да прочетеш всичко. (: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове