Jump to content
Guest зарон

Гуми

Recommended Posts

Guest зарон

Колеги,джантите на колето ми Сивик, 6-та генерацея-японка са 15 ц. 7J имам свободни гуми с размер205/50/15. Въпросът ми е, ако монтирам тези гуми на джантите дали няма да опират някъде когато натоваря колата и почне да се тръска по ямите из София?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

може да влезе ... аз отзаде съм със 195х65х15 и търка само във много зверски вдлъбнатини ,когато е пълна и с голяма скорост ... и в никоя друга ситуация,но все-пак на моята борда на гумата не се пада под ръба на калника ,а при теб може да застане понеже гумата ти е по-широка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

зависи от окачването. пробвал съм 205 отзад без никакви проблеми, за отпред има големи шансове също да не опира дори през дупките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Аз съм с 5-та генерация седан. 195/50/15. Не се трият и има доста разстояние до калника, за по големи не знам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

няма да опират никъдена сивик VTI гумите стандартно са 195/55R15. Тези са малко по-високи и малко по-тесни от твоите.Първо разликите са минималниИ второ, на всички серийни коли трябва да може да се монтират вериги. И за да не бият веригите по подкалниците и калниците, се оставя по около сантиметър разстояниеред. всичко това е вярно за серийни (Honda) джанти и стандартно високо окачване. Ако си със нестандартни джанти, с по-малък или по-голям офсет (изскачат навън или са твърде прибрани) шансовете намаляват. Но въпреки това, не виждам начин тези гуми да не влязат

Редактирано от Magnum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

отзад ще опират гаранция,бях с такива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Мойте летните са 195/50/15 отпред и 205/50/15 отзад със 7J джанти. Най-добре можеш да прецениш по снимките.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не съм пробвал с 205-ци отпред, но има малка вероятност да опре леко като завиваш. Тва при условие, че си си сложил подкалниците. За отзад нямаш никакъв проблем да сложиш 205/50/15. Все пак те са си високи колкото норманите гуми, само дето са малко по-широки. Аз във момента съм със 185/65/14, които даже са по-високи от летните ми и нямам никакви проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...