jikencio 46 #1 Публикувано 3 Ноември, 2013 Здравейте колеги,От както съм я купил мойта хонда, при високи обороти има едно звънтене при скоростния лост ( или поне от там изглежда да е) някъде след 7500. Когато звънти и хвана лоста - спира. Ако я форсирам на място го няма това звънтене. Какво може да е? Ето на този клип се чува - не гледайе друго, защото нямаше гуми колата, грам не завиваше с нерегулира предница, пък и не смеех да се отпускам по непознат път Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #2 Отговорено 5 Ноември, 2013 Прилича на шум от предпазната ламарина на средното "гърне", която влиза в резонанс при по-високи обороти. Аз карам същия автомобил, но с D15Z8 и поне при мен има подобна ламарина /често се случва да започне да гние/, която се намира над самото гърне. А самото гърне е точно между скоростния лост и ръчната спирачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #3 Отговорено 5 Ноември, 2013 И аз така си мислех, но защо на място като и давам газ не се чува? Странно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #4 Отговорено 5 Ноември, 2013 Предполагам, че честотата на вибрациите е различна при движение и при форсиране на място. А резонанс настъпва само при една, точно определена честота.Защо не пробваш да укрепиш това парче ламарина ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове