Jump to content
jikencio

Шум при скоростния лост

Recommended Posts

Здравейте колеги,От както съм я купил мойта хонда, при високи обороти има едно звънтене при скоростния лост ( или поне от там изглежда да е) някъде след 7500. Когато звънти и хвана лоста - спира. Ако я форсирам на място го няма това звънтене. Какво може да е? Ето на този клип се чува - не гледайе друго, защото нямаше гуми колата, грам не завиваше с нерегулира предница, пък и не смеех да се отпускам по непознат път :)

Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прилича на шум от предпазната ламарина на средното "гърне", която влиза в резонанс при по-високи обороти. Аз карам същия автомобил, но с D15Z8 и поне при мен има подобна ламарина /често се случва да започне да гние/, която се намира над самото гърне. А самото гърне е точно между скоростния лост и ръчната спирачка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така си мислех, но защо на място като и давам газ не се чува? Странно... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че честотата на вибрациите е различна при движение и при форсиране на място. А резонанс настъпва само при една, точно определена честота.Защо не пробваш да укрепиш това парче ламарина ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...