Jump to content
Red Line

Какви са размерите на леглото за номера на канадска ввратичка за сивик 5ген хеч.

Recommended Posts

Драги колеги изпаднаха ми две обикновенни вратички за 5ген сивик хеч и започнаха да ми влизат някакви мухи да направя от двете една и то не каква да е , а от европейска в канадска. Знам че сигурно не си заслуава труда и нервите, но хората са казали "луд умора няма" . И сега на въпроса понеже леглото за номера на европейката е с други размери. Имам питането дали някой може да ми премери леглото за номера на канадската вратичка, хоризонтално и вертикално + някоя снимка. Благодаря предварително и станели ще има тема за зарибените като мен!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги моля помогте да осъществя идеята си

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш в предвид размерите на леглото за задния номер които са почти квадратни при канадките ще ти споделя нещо. За да си смениш стандартния номер с квадратен (да ти изкарат квадратен) става по поръчка в КАТ. Отделно че не могат само едната табела да ти я направят и трето, че не може да си запазиш настоящият номер на колата. Тоест процедурата е 73лв в КАТ за нови номера и после нови талони защото сменяш номера на колата. Аз също мислех да сменям задният номер на ЦР-Вто и да си взема JDMска задна врата, за да кача номера горе, но като разбрах какво ще трябва да се прави после и ми мина :) Гнездото не мога да ти помогна какви размери е, но ако имаш излишни 100+ лева и ти се занимава да висиш после в КАТ давай смело напред :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата в момента ми е за смяна на номера и талони и за това исках да се възползвам, надявам се да може да се смени без допълнителни затруднения. Понеже ми останаха и две вратички ме интересуваха размерите на леглото за номера ако някой може да помогне.

Редактирано от Red Line

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С оглед на датата на последния пост, смятам че отдавна ти е минал мерака, но ако все още не е - мога да ти намеря инфо и снимки.

 

 

п.п. рядко влизам във форума и затова...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...