samarinov 0 #1 Публикувано 28 Октомври, 2013 Здравейте, тези ще стана собственик на въпросната колал-доста запазен екземпляр. От това, което прочетох по форуми този двигател е от най-икономичните и успешни.Нещото, което ме притеснява, е че в руски форум пишеше, че не е добре да се слага газ на този мотор.Някои има ли такава машина с газ и къде може да има уловки?Газта мисля да я сложа в този сервиз http://powergas.bg/ където съм слагал на две коли и съм доволен.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #2 Отговорено 28 Октомври, 2013 Добър избор, колега. Правилно си се насочил към автомобил с този двигател, щом търсиш икономия на гориво.Аз карам автомобил с такъв двигател и от около 20 000 км - на газ.Няма никакви проблеми с газифицирането на този двигател /поне при мен/.Излишно е да казвам, че монтажа и настройката на газовия инжекцион трябва да са на необходимото ниво!И да напомня за нуждата от по-често регулиране на клапаните, когато се кара на газ /на 20 000км/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове