Jump to content
change

кора за багажник HR-V

Recommended Posts

Здравейте ! Имам въпрос ,понеже нямам кора за багажното отделение намерих една обаче е от късата база ,а мойто харви е с 4 врати та въпроса ми е дали кората от късата база и от дългата са еднакви или има разлика.Наистина няма как да разбера защото на живо не съм виждал нито едната нито другата ,а в Шумен колкото хонди хрв да има нито една няма кора ,явно доста си ги прибират джамбазите понеже са кът .Поздрави на всички колеги!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост не на 3вратото е по дълга кората , не е само в бг аз съм в кипър и тук повечето харвита нямат кори ,и аз си търся но засега безуспешно ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора , междо другото тук в бг ги има но им търсят 100 лв ако мислиш ,че тази кора струва толкова във Варна по автоморгите ги има и мога да ти поръчам и да ти я пратя но аз не мисля, че това чудо трябва да струва толкова много пари само защото ги крадат още докато ги вкарат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти луд ли си 100 лева ... 100 цирея на гъза да му изникнат на тоя дет ти ги иска ... на мен ми търсуха 40 евро и щях да ги дам ама беше за 3вратото и не стана ...поздрави ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...