change 1 #1 Публикувано 27 Октомври, 2013 Здравейте ! Имам въпрос ,понеже нямам кора за багажното отделение намерих една обаче е от късата база ,а мойто харви е с 4 врати та въпроса ми е дали кората от късата база и от дългата са еднакви или има разлика.Наистина няма как да разбера защото на живо не съм виждал нито едната нито другата ,а в Шумен колкото хонди хрв да има нито една няма кора ,явно доста си ги прибират джамбазите понеже са кът .Поздрави на всички колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #2 Отговорено 27 Октомври, 2013 За жалост не на 3вратото е по дълга кората , не е само в бг аз съм в кипър и тук повечето харвита нямат кори ,и аз си търся но засега безуспешно .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
change 1 #3 Отговорено 27 Октомври, 2013 Благодаря за отговора , междо другото тук в бг ги има но им търсят 100 лв ако мислиш ,че тази кора струва толкова във Варна по автоморгите ги има и мога да ти поръчам и да ти я пратя но аз не мисля, че това чудо трябва да струва толкова много пари само защото ги крадат още докато ги вкарат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #4 Отговорено 27 Октомври, 2013 ти луд ли си 100 лева ... 100 цирея на гъза да му изникнат на тоя дет ти ги иска ... на мен ми търсуха 40 евро и щях да ги дам ама беше за 3вратото и не стана ...поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове