Honda_123 2 #1 Публикувано 27 Октомври, 2013 Здравейте колеги . Имам проблем. Отчита ми грешка 67 а както знаете това е за запушен катализатор. Понеже колата ми е 2000г 147коня и е с 2 ламбда сонди на катализатора и е малко по-сложно. Ако някой е имал такъв проблем да сподели за да ми помогне с решаването. Благодаря предварително!! Поздрави . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 27 Октомври, 2013 Тази грешка може да е от дупка в изпускателната система, от проблем с втората сонда, с катализатора, а и може да е от липсващ такъв примерно. Ако си я купил с проблема номер 67, най-вероятно е последното И е хубаво да се знае дали това е единствената грешка. Гледам пишеш, че ходиш при някакъв газаджия, слага ти газови инжекциони, а имаш проблеми с обороти, сега и това... ами смени си майстора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_123 2 #3 Отговорено 28 Октомври, 2013 Да това е единствената ми грешка. Най-вероятно е от запушен катализатор защото тя няма тяга. Някой да ми каже как става номера с подмяната защото ми казаха че може да се подмени с резонансно гърне и да се повдигне 2рата сонда нагоре с втулка за да отчита по чисти газове. Моля за помощ Поздрави!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове